Nina Badrić, vrlo poželjna pop senzacija s brojnim priznanjima, jedna je od najuspješnijih umjetnica s posvećenom globalnom bazom obožavatelja. Njeno očaravajuće putovanje u carstvo muzike započelo je tokom njenih godina formiranja, kada je otkrila duboki značaj ove vrste umetnosti u svom životu.

 

Sa nepunih devet godina, krenula je transformativnim putem, kraseći slavni dječiji hor poznat kao “Zvjezdice”, obilazeći svijet i stvarajući izvanredne albume koji su ulazili u carstvo gospel i horskih melodija. Sa slavnim sedmogodišnjim stažom u ovom cijenjenom zboru, Badrić se brzo popela do cijenjene uloge pratećeg vokala uglednih hrvatskih bendova kao što su Parni valjak i Prljavo kazalište.

 

U samo desetak dana cijenjeni splitski festival Melodije Jadrana svjedočit će o izuzetnoj i iščekivanoj suradnji dvojice uglednih svjetala regionalne glazbene industrije, Petra Graše i Nine Badrić. Srca prepuna iščekivanja, ove dvije ikone dugo su čeznule za ovom izuzetnom prilikom da se materijalizira, konačno ostvarujući svoje snove. Petar Grašo, na vrhuncu svog žara, ljubazno je podijelio svoje neizmjerno uzbuđenje na svom cijenjenom Instagram profilu, izrazivši duboku želju da uz cijenjenog kolegu krasi binu. Jednako oduševljena, Nina Badrić je i sama željno prenijela svoje ushićenje i žarko iščekuje ovaj značajan i značajan događaj.

Sa svojom sofisticiranom i rafiniranom suštinom, ovaj prijedlog posjeduje moć da očara i pokoleba čak i najprobirljivije pojedince. Nina je elokventno opisala svoje ushićenje jer se njihova najdublja želja konačno ostvarila. Štaviše, Nina je tokom ove prilike otkrila značajno otkriće, navodeći da će njihova predstojeća harmonična saradnja biti prikladno nazvana “Nemoj”. Osim toga, naišli su na kolekciju izuzetnih fotografija koje pokazuju njihovu gracioznu prisutnost ukrašenu elegantnom odjećom od ebanovine, graciozno postavljene usred blago osvijetljene šumovite enklave.

Preporučujemo