U vili u Ljutice Bogdana obitelj Ražnatović godinama je uživala u mirnom suživotu. Tu je boravila Ceca Ražnatović u pratnji djece Veljka i Anastasije, sestre Lidije, Lidijinog supruga, i njihovo četvero djece.

Nakon vjenčanja Veljko i Bogdana preselili su se u Titel, gdje sada žive u Bogdaninoj obiteljskoj kući, sretno odgajaju dva sina i željno iščekuju dolazak trećeg djeteta. Nedavno je Cecin sin, koji je otkrio svoju sreću, otkrio svoje trenutno prebivalište u Titelu.

Ondje trenutno boravi jer se priprema za nadolazeća natjecanja. Međutim, jasno je dao do znanja da će se nakon tog razdoblja vratiti u svoje selo i da ga više neće vidjeti u gradu.

Anastasia je Sevillu učinila svojim domom, u kojoj živi uz supruga Nemanju Gudelju, a obitelj svesrdno podržava njezinu odluku. Neizmjerno sam zadovoljan njezinom odlukom da vodi svoj život.

Njezin je suprug doista izvanredan, budući da je promatra s najvećim obožavanjem i brigom. Evidentno je da joj je puno bolje u njegovoj prisutnosti, poput dragocjene kapljice na njegovom dlanu, nego što bi ikada bila s nama.

Ovo je realna perspektiva koju je dijelio. Unatoč svojoj sreći, Anastasia osjeća čežnju za svojom obitelji. Najviše joj nedostaje čini se najstariji sin od brata, mali Željko sa kojim je objavila fotografiju i napisala:

Preporučujemo