Novak Đoković, nesumnjivo najveći teniser svih vremena i najbolji srpski sportista, besprekorno je ispunio svoje obećanje. Novak Đoković, nesumnjivo najveći teniser svih vremena, nedavno je osvojio svoju 24. grend slem titulu u Njujorku. Impresivnom četvrtom pobjedom na US Openu, uspostavio je zavidnu prednost ispred svog najvećeg rivala Rafaela Nadala, koji mu sada zaostaje za dvije velike titule.

 

 

Ipak, nisu samo njegovi rekordni trijumfi ono što učvršćuje Đokovićev status Goat – njegovi kolege igrači i nepristrasni navijači mogu jamčiti za njegovu veličinu bez premca. Samouvereni mladi američki teniser Oliver Zinaja ponosno je na svom Instagram profilu prikazao uzbudljive video snimke na kojima je pored cenjenog srpskog sportiste.

 

 

Oliver je, zajedno sa mladom pratiljom, odigrao značajnu ulogu na prestižnoj ceremoniji na kojoj su prisustvovali Novakovom trijumfalnom uručenju trofeja. Nakon toga, Đokovića su željno iščekivali iza kulisa, gde su im ljubazno uručili izuzetne poklone! Oliver je samouvereno prišao Novaku i zatražio patike. Đoković je ljubazno odgovorio tako što je talentovanom teniseru uručio potpisanu opremu, uključujući i majice sa autogramom najvećeg igrača u istoriji. Ovaj gest ne samo da je uzbudio mladu devojku već je oduševio i fanove Novaka Đokovića širom sveta.

 

 

Podsećanja radi, Novak Đoković je samouvereno otputovao sa US Opena u Srbiju, gde je prisustvovao prijemu za srebrne košarkaše. Potom je nastavio put ka Španiji, gde je neustrašivo predstavljao Dejvis kup reprezentaciju Srbije tokom grupne faze takmičenja. Nakon zaslužene pauze, Đoković će se trijumfalno vratiti na teren krajem oktobra. Svoje neverovatne veštine će pokazati u Parizu, Torinu, i konačno u Malagi, gde će voditi Srbiju u pohodu na trofej Dejvis kupa!

Preporučujemo