Pjevač Darko Lazić nedavno se našao u sukobu sa svojom majkom Brankom koja ga je optužila za nemaran odnos prema djeci. Unatoč kratkom razdoblju zatišja, sukob je ponovno izbio.

Dok Darkov odnos sa suprugom Kaćom napreduje, on se, nažalost, bori da ispuni očekivanja svoje majke. Čvrsto je uvjerena da Darko treba više vremena da posveti svojoj djeci Loreni i Alekseju.

Prema riječima bliskog izvora obitelji Lazić, Branka je u velikoj frustraciji zbog toga što Darko uporno ne ispunjava svoja obećanja. Dok ima razumijevanja i podržava njegovu potrebu za odmorom i putovanja s Katarinom, Branka čvrsto vjeruje da bi mu djeca uvijek trebala biti na prvom mjestu i prioritet.

Srećom, Lorena ima tu sreću da ima podršku Ane, njenog muža i polubraće koji joj osiguravaju odmore i zimovanja. Zbog njihove brige djetetu ništa ne nedostaje, jer bi morala ostati kod kuće da se oslanjala samo na Darka.

Baki Branki nerijetko se javljaa uplakana tražeći informacije o tome gdje je i kada je stigao njen otac. Ova situacija jako muči Branku, zbog čega se sukobljava s Darkom i upušta u žestoku svađu koja rezultira desetodnevnom šutnjom među njima.

Preporučujemo