U iznenađujućem preokretu događaja, Jelena Karleuša je nedavno dobila neočekivanu vest zbog koje je kao supruga osetila ogroman ponos. Danas s ponosom nosi titulu najsrećnije i najispunjenije supruge na cijelom svijetu. Ova izvanredna objava izazvala je široku pažnju i izazvala čestitke sa svih strana za zadivljujući uspjeh njenog voljenog supruga, majstora Duška.Na današnji dan Jelena Karleuša je s ljubavlju i entuzijazmom prenijela svoje najveće divljenje i ponos svom voljenom suprugu Dušku Tošiću, obasipajući ga srdačnim čestitkama za neviđene trijumfe na novozauzetoj poziciji stručnog i uspješnog fudbalskog agenta. Duško, cijenjeni i slavni bivši profesionalni fudbaler, zapanjujuće je privukao pažnju slavnog fudbalskog menadžmenta, na kraju osiguravši poziciju u uglednoj agenciji.

 

Njegova nepokolebljiva odlučnost da ostane u domenu fudbala, iako u domenu reprezentacije agenata, nesumnjivo mu je donijela izuzetne i neusporedive visine profesionalnih dostignuća. Duško Tošić je stekao značajnu pažnju i priznanje svojim izuzetnim učinkom u agenciji, dosljedno ažurirajući svoje pratioce na Instagramu ažuriranjima.

S ponosom je objavio da je agencija s kojom je povezan sada osigurala impresivnu poziciju rangirane kao treća najbolja agencija, dodatno utvrdivši njegove sposobnosti kao vješti menadžer. Ovo izvanredno postignuće nije prošlo nezapaženo, jer je dobio čestitke i priznanja od pojedinaca sa raznih platformi.

Nikine i Atinine ćerke nisu gubile vreme izražavajući iskrene čestitke ocu, ne ostavljajući mesta sumnji da bi se i Jelena rado pridružila da podeli svoje oduševljenje i neizmerni ponos zbog Duškovog izuzetnog uspeha. Ova nevjerovatna vijest ne samo da služi kao zvučna potvrda Duškove neuporedive stručnosti u oblasti nogometnog menadžmenta, već je i radosna i trijumfalna prilika za cijeli klan Tošić-Karleuš, gdje se sreća u izobilju slijeva na svakog člana porodice.

Preporučujemo