Kada neko pomene Draganu i Cecu, svi znaju da im je karijera krenula skoro uporedo, i da su zajedno pravili dar mar po bivšoj Jugoslaviji. Međutim, njihove godine uopšte nisu slične, i jedna je starija od druge. Šta vi mislite, koja od njih dvije je starija?

Odnos između Cece Ražnatović i Dragana Mirkovića je zategnut, a tačan uzrok njihove nesuglasice ostaje neizvjestan.

Riječ je o “preuzimanju trona”, konkretno misleći na Cecin uspon da prestigne Draganu kao vodeću pjevačicu devedesetih. Zanimljivo je da na ovu temu nikada nije bilo komentara.

Njihovi putevi su se ukrstili 2018. godine na snimanju novogodišnjeg programa RTS-a, gde je Dragana započela razgovor sa Cecom ležernim pitanjem “Dobro veče, poznajemo li se ili ne?” Na to je Ceca šaljivo odgovorila: “Teško je reći. Nekad se prepoznamo, a nekad ne.” Nadovezujući se na temu, Dragana je rekla,

Nakon što sam izgovorio riječi “dobra večer” i donio odluku, sada sam spreman udovoljiti vašim željama. Budite uvjereni, nemam nikakvih komplikacija te prirode.

Tijekom jednog od nastupa Dragana se osvrnula na taj susret i dugotrajnu svađu, primijetivši: “Korijeni ovog sukoba sežu u devedesete, razdoblje koje karakterizira nedostatak nevinosti i teškoće koje sam proživjela od strane Cece i nje pratnja.. Godinama sam se opredjeljivao za put prikrivanja i šutnje.

Moja kolegica Ceca zbog nedoličnog ponašanja prema istaknutim osobama doživjela je zabranu na televiziji, što je dovelo do značajne prekretnice.

Tijekom emisije Dragana je otkrila djelić svog pravog karaktera i tipa suradnice koja je vrlo brzo vratila ravnotežu. Nakon toga se suočila s raznim izazovima od strane pojedinih pojedinaca, a dobro je poznato tko su te osobe i na koji način su se stvari odvijale.

Iznenađujuće, čini se da je pomirenje između dvije poznate folk pjevačice puno bliže nego što se očekivalo. Ceca je više puta otvoreno hvalila uspješnu karijeru Dragane Mirković, a pohvalila je i njezine nedavne uzastopne koncerte u Areni. Slično, Dragana Mirković nedavno je izrazila divljenje Cecinoj pjesmi u filmu “Nedelja”. Unatoč prijašnjim sukobima, vrijedi istaknuti značajnu razliku u godinama između ove dvije zvijezde. Ceca, rođena 14. lipnja 1973., pet je godina mlađa od Dragane Mirković, rođene 18. siječnja 1968. Osim toga, protekli vikend ostat će zapamćen i po impresivnim nastupima Dragane Mirković koja je organizirala dva koncerta u beogradskoj Areni.

U spomen na četiri desetljeća u glazbenoj industriji, talentirana pjevačica zadivila je našu zajednicu s dva izvanredna nastupa. Neviđeni spektakl sve je ostavio bez daha, a posebno nakon što se otkrilo da je koncert bio u humanitarne svrhe, razveselivši ne samo publiku u Areni, već i one kojima je to bilo najpotrebnije. Nedavno je Dragana otkrila kako se nesebično odlučila odreći zarade od turneje, usmjeravajući je prema onima kojima je potrebna hitna pomoć.

Mnoštvo popularnih ličnosti, među kojima su Željko Šašić, Goga Sekulić, Jelena Karleuša, Husa i Zorica Brunclik, među prvima su joj pružile podršku na vrhuncu karijere.

Preporučujemo