Anastasija Ražnatović nedavno je na svom Instagram profilu podijelila fotografiju koja je pokrenula spekulacije o njenom trenutnom stanju. Mnogi njeni pratioci izrazili su uvjerenje da Anastasija Ražnatović možda čeka dijete, o čemu svjedoče i komentari na objavu.

Još jednom se čini da je Tasa doživjela primjetnu transformaciju u svom izgledu. Brojni komentari koji ističu njezin zaobljeni trbuščić daju naslutiti da nismo jedini koji su primijetili potencijalnu trudnoću simpatične pjevačice.

Ispod Anastasijine objave Vanja ju je od milja označila kao “Naj snahu”, dok je pjevačicina svekrva svoje obožavanje izrazila emotikonima srca. Komentar koji izaziva najviše znatiželje je onaj njezinog supruga Nemanje Gudelja.

Nemanja Gudelj na svoj uobičajeni način podijelio je svoje mišljenje o fotografiji pjevačice. Istini za volju, nogometaš je izrazio svoje osjećaje kroz niz emotikona, uključujući ruže, bubamare, srca i lokote.

Međutim, ovog puta Nemanja je odstupio od svog uobičajenog izbora crvenog srca i odlučio se za plavo srce, što je potaknulo spekulacije da pjevačica možda čeka dječaka.

Preporučujemo