Glumica Lidija Vukićević je prepoznatljiva po svojoj dugoj crnoj kovrčavoj kosi, a podsjetimo se kako je pažnju privukla prije 3 godine iznenađujućom objavom na Instagramu.

Iznenađujuće, glumica je odlučila promijeniti stvari i zadivila svoje fanove podijelivši fotografiju na Instagramu. Naime, Lidija je odlučila izravnati kosu i otkrila novi izgled u kakvom je nitko dosad nije vidio.

Komentari su se brzo nizali, obasipajući Lidiju komplimentima i govoreći kako joj sve dobro stoji. Lidija Vukićević nedavno je otkrila kako je napokon pronašla kompatibilnog partnera koji je 15 godina mlađi od nje.

Dolazak mog dragog suputnika donio mi je novi val radosti. Tražim srodnu dušu, jer sam uvjerena da istomišljenici stvaraju najskladnije veze. Ne trebam uvjeravanje, već partnera koji će spremno prihvatiti moje vodstvo.

Svi pokušaji da me potkopaju u konačnici rezultirali padom počinitelja, spuštajući ih niže nego što sam ja bila. Iako sam sklona biti prilično emotivna, ključno mi je da učinkovito reguliram svoje emocije. Svjesno se trudim ne otkriti previše sebe svima. Tek sam nedavno postala svjesna kako me drugi doživljavaju kao društvenu osobu. 

Preporučujemo