Dolazi nam iz Niša, Miljana Kulić koja se proslavila kada je prije 15 godina kao obična djevojka proganjala tada veliku Zvezdu Granda, Darka Lazića. Odmah je to primjetio Željko Mitrović, koji ju je tada angažovao za Zadrugu, a sve ostalo je istorija. Jednostavno, nijedan rijaliti program ne može da prođe bez nje i njene majke Marije.

Pre nego što se pridružila rijalitiju, Miljana Kulić je otvoreno priznala svoju pozamašnu zaradu u emisiji i skrivala svoju kuću od pogleda javnosti.

Prvobitna rezidencija prve majke rijaliti TV-a, smeštena u Nišu, bila je okružena zaraslom baštom vidljivom na Google mapama. Kuća porodice Kulić, u ranijem stanju, bila je neprepoznatljiva u odnosu na sadašnji izgled. Nedostajala mu je odgovarajuća fasada, dotrajala je kapija, a dvorište je progutalo divlje rastinje. Stara nastamba imala je zidove bez fasade, oronulu kapiju i obilje neukroćenog biljnog svijeta. Vrijedi napomenuti da je tokom jedne sezone emisije “Zadruga” Kulić trebao dobiti izdašnu sedmičnu isplatu od 3.000 eura, što je ukupno 120.000 eura tokom desetomjesečne sezone. Učešćem u više sezona rijaliti programa “Zadruga”, Miljana je uspela da akumulira dovoljno sredstava za renoviranje svoje kuće, a njene komšije u Nišu su bile zavidne na neverovatnoj transformaciji. Unutrašnjost je potpuno renovirana, dodata je nova fasada, a velika kapija sada skriva dešavanja u njihovom dvorištu.

Tekući izbori za utvrđivanje najzlonamjernijeg pojedinca unutar Elite izvor su velikih previranja. Lepi Mića je izazvao potpuni haos lažnim tvrdnjama da se Darijan Radomirović upustio u istopolnu aferu u Grčkoj. Lista zlonamjernih radnji je opsežna, s bezbrojnim neprijateljskim djelima usmjerenim prema mojoj porodici. Zlonamjerna namjera je vodila svaku poduzetu radnju. Teodora Delić, druga nominovana, otišla je čak do pokušaja da preuzme starateljstvo nad mojim detetom, zanemarujući osnovne principe roditeljstva.

Ipak, čvrsto vjerujem da će moj sin uprkos njenim postupcima izrasti u dobru osobu. Čak je išla toliko daleko da je bacala predmete u jezero u mom pravcu. Na kraju, Nemanja Gačić, treći kandidat, napravio je haos dok sam bio u zatvoru. Zbog nepromišljenog ponašanja često ga nazivaju pijanim Tarzanom – otkrila je Miljana.

Mica je Miljani pokrenuo temu, napomenuvši da je Darian bio u društvu još jednog muškarca dok je bio u Grčkoj.

Miljana se suočila sa Darijanom, pitajući se da li je on o nečemu obavestio Miću. Izrazila je svoje razočarenje zbog njegovog nedostatka poštovanja prema njoj. Darian je odgovorio, podsjetivši je da ne iznosi lažne optužbe i upozorio je da ne ponavlja takvo ponašanje. Ovaj incident podseća na nedavna dešavanja u Eliti, gde je Miljana prišla Marku Đedoviću da razgovara o ishodu tužbe u kojoj su on i Jovana Tomić Mator. Miljana je Đedoviću otkrila da je u zatvoru osuđena na psihijatrijsko liječenje.

Prilikom potpisivanja odluke, Miljana je ispričala da je morala privremeno da napusti imanje u Šimanovcima kako bi se sastala sa svojim advokatom, koji joj je detaljno objasnio detalje presude. Nakon toga, namerno je izazvala Đedovićevu ljubomoru družeći se sa Jelenom Ilić. Pored toga, Miljana je istakla da je Marija Kulić angažovala advokata iz Rume da vodi sudske postupke protiv učesnika „Elite“. Namjerava ih tužiti zbog pogrdnih primjedbi na njen račun prethodnih mjeseci. “Samo da napravim haos! Obećao si da se nećeš družiti sa ovom osobom koja ispušta gadan miris! Samo sačekaj da mi proradi ljubomora… zažalit ćeš! Moja presuda je stigla, a mene su nasilno odveli Juče! Naloženo mi je obavezno psihijatrijsko liječenje u zatvoru. Ovo se odnosi i na vas i na Jovanu. Danas je stigao advokat, moja majka je potpisala rješenje”, povjerila se Đedoviću Miljana Kulić uz Matoru.

Najizuzetniju advokaticu iz Rume angažovala je moja majka, a čak ima i pomoćnika da je izdržava. Trebali bismo joj dozvoliti da preuzme vodstvo u razgovoru. Usput, kada možemo naći trenutak da sjednemo i popijemo kafu? Nisam imao priliku da vas obavestim o nečemu.

Preporučujemo