Ove godine, par koji je izazvao najveću pažnju javnosti i medija napravio je ogromnu buku. Jelena Karleuša, izuzetno popularna pevačica savremenog doba, hrabro je izjavila da se razvela od Duška Tošića, bivšeg fudbalera koji je sada postigao ogroman uspeh kao menadžer. Nakon toga, pojavilo se mnoštvo glasina oko obrazloženja njihove odluke, ali je neosporno postalo očigledno da je Jelena nedvosmisleno bila u centru pažnje.

 

Jelena je dugo samouvereno održavala vezu sa Ognjenom Vranješom, dok su je mediji neprestano povezivali sa brojnim javnim ličnostima, uprkos nepostojanju suštinskih dokaza koji bi potkrepili takve navode. Ipak, njihova ćerka Nika Tošić je bila ta koja je zaokupila nepodeljenu pažnju javnosti i na kraju stekla slavu na raznim društvenim mrežama. Nikina popularnost je naglo porasla kada su njeni roditelji počeli da dele njene video snimke na društvenim mrežama, a porasla je tek kada je uzela stvari u svoje ruke i otvorila svoj TikTok nalog.

 

Neustrašivo pokazujući transformaciju svoje kose i ponosno hvaleći svojim zadivljujućim novim izgledom nakon što je izgubila izuzetnu količinu kilograma, Nika svesrdno oduševljava svoje obožavatelje velikodušno dijeleći svoje moderne kombinacije odjeće. Nikin besprijekoran smisao za modu, savršeno usklađen s njenim godinama i trenutnim trendovima, pobrao je brojne komplimente kako njenih vršnjaka tako i starijih osoba koje istinski cijene njen stil.

 

Odlučna je da održi mladalački izgled i dosljedno bira odjeću koja upotpunjuje njene godine. Evidentno je da Nika, samouverena i svesna mlada žena, sa ponosom ide stopama svoje majke Jelene, koja je od svog debija u muzičkoj industriji cenjena modna ikona. Uprkos početnim pretpostavkama, Nika je na kraju prihvatila svoju majku, a ne oca.

Preporučujemo