Prilično je iznenadila informacija da su Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić svoju vezu prekinuli zbog uplitanja medija. Ovaj voljeni par, koji je svojim brakom punim poštovanja i ljubavi služio kao inspiracija mnogima, doživio je značajne sukobe.

Na vrhuncu svog profesionalnog uspjeha, putevi su im se ukrstili, zbog čega je bilo izazovno upravljati stalnim promatranjem znatiželje javnosti koja okružuje svaki njihov postupak.

Nakon što su prošli pod velikom paskom javnosti, Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić odlučili su prekinuti svoju vezu zbog nemilosrdne medijske pozornosti, iako su u vezi bili samo godinu dana. Osvrćući se na to razdoblje, Jelena shvaća da su se s izazovima mogli nositi s većom lakoćom.

Jelena je u medijima iskreno izrazila svoje osjećaje nakon prekida s Ivanom, priznavši da emocije još uvijek tinjaju. Ta spoznaja navela ju je na zaključak da ne može izvesti pjesmu koja ju prikazuje kao “očajnu ženu” koja čezne za Bosiljčićevim povratkom.

Jelena je odluku o snimanju pjesme donijela tek nakon pomirenja s Ivanom. Jelena je ispričala kako ne samo da je postigla izvanredan uspjeh, već i prolazi kroz neizmjerno emotivno iskustvo tijekom svojih koncerata.

Preporučujemo