U ljubavnom trokutu princa Williama i Kate Middleton, Sarah Rose Henbury (40) izrazila je želju da bude isključena iz situacije.

Usred stalnih nagađanja oko njezine navodne veze s princem Williamom, Kate je nedavno viđena u kupovini sa svojim suprugom, što je nagnalo Saru Rose Hanbury da se javi i pozabavi se situacijom.

Sara Rose (40) očito se želi distancirati od ljubavnog trokuta koji je navodno plete s princem Williamom i Kate Middleton. Preko svojih pravnih zastupnika odlučno je izjavila da su narativi koji kruže potpuno lažni.

Opovrgla je svaku tvrdnju da se povukla iz javnosti zbog otkrića intimne veze između Sarah Rose i princa. Postavlja se pitanje: kakvu je ulogu Sara Rose imala u cijeloj ovoj priči?

Kensingtonska palača nije dala službenu izjavu u vezi s prijavljenom aferom. Henbury već godinama održava blisku vezu s kraljevskom obitelji, bila je prisutna i na vjenčanju Williama i Kate 2011. i na sprovodu princa Philipa 2021. Uz prijašnju karijeru modela, vjenčala se s Davidom Cholmondeleyjem godine. 2009. godine.

Preporučujemo