Mile Kitić je rođen u Derventi u Republici Srpskoj, a tu informaciju zna jako malo ljudi. Poznat je po tome, da poslije Đanija na narodnoj sceni ima najbolje nastupe uživo, te da samim time ima i jako dobar bakšiš. Jako je dugo vremena u braku sa kolegicom MArtom Savić, a imaju i ćerku Elenu koja se nedavno udala. 

Mile Kitić, proslavljeni folk pjevač, svojim romantičnim vezama neprestano plijeni pažnju javnosti. Trenutno je u sretnom braku s pjevačicom Martom Savić. No, malo je poznato da je prije bio oženjen i da je s prvom ženom imao kćer.

S 21 godinom ušao je u brak s Bosiljkom, koju je prvi put primijetio tijekom nastupa dok je pjevao na pozornici. Brzo je uslijedio njihov brak, a Mile i Bos su se skrasili u Ilijašu. Par je bio blagoslovljen kćeri Sanjom. Budući da su Mileovi prihodi od glazbe bili skromni, a troškovi života visoki, želio je za sebe, suprugu i kćer osigurati potrebne dokumente kako bi se preselili u Ameriku u potrazi za boljim prilikama. Po povratku s odsluženja vojnog roka uputili su se u Ameriku. Čak i dok je boravio u Sjedinjenim Državama, Mile se nastavio baviti svojom strašću prema pjevanju, zabavljajući publiku u baru u razdoblju od dvije godine. Godine 1982., kada su Mileovi roditelji otišli u mirovinu, odlučili su se vratiti u domovinu i svoje sutonske godine provesti na selu. Sanja je tada već krenula u školovanje, a Mile i Bosiljka svoje američke snove ostavili su iza sebe.

Godine 1983. Mile ponovno staje na pozornicu sa svojim bendom. Nažalost, njegov brak s Bosiljkom bio je kratkog vijeka, a rastali su se iste godine.

Tijekom iskrene rasprave Mile je otvoreno iznio detalje o odnosu s kćeri iz prošlog braka. Istaknuo je kako nikada nije namjeravao tajiti taj aspekt svog života jer čvrsto vjeruje u transparentnost. Njegova kći je u Beogradu nastavila karijeru u dizajnu tekstila i redovito su u kontaktu, iako njihove interakcije nisu onoliko česte koliko bi on želio. Mile je također spomenuo da njegova kći ima dvoje djece, istaknuvši važnost međusobnog poštovanja između nje i njegove sadašnje supruge Elene.

Ljubavna priča Mile i Marte počela je kada su se upoznali na nastupu u Njemačkoj. Njihova povezanost bila je neporeciva, a ubrzo su se odlučili i vjenčati. U vrijeme njihovog braka Marta je već čekala dijete, zbog čega su neki Mileovi prijatelji u šali nagađali da ju je oženio zbog njemačkog državljanstva. Osvrćući se na njihov odnos, Mile je primijetio da se Marta u posljednje vrijeme ponaša drugačije nego kad su se upoznali. Unatoč njihovoj razlici u godinama od 14 godina, izrazio je zahvalnost što je ponovno pronašao ljubav nakon prethodnog braka.

Mile je rekao: “Marta me osvojila svojim elokventnim govorom, inteligencijom i intrigantnim misaonim procesom”, ističući da je Marta bila samo jedna od mnogih zapanjujućih žena koje je susreo u tom razdoblju, a da je ljubav procvjetala tek kasnije. Zanimljivo, Marta je igrom slučaja 14 godina mlađa od Mile. Vrijedno je napomenuti da je pjevačica otvoreno priznala da je izigrala svoje povjerenje i održavala veze s ljubavnicima širom svijeta.

U svakom gradu u kojem sam bio uvijek sam imao djevojku. U jednom trenutku sam čak imao deset djevojaka istovremeno. Kad sam bio mlad, ni za kim nisam suzu pustio. Udala sam se mlada, ali i tada sam imala ljubavnika, a imam ga i dan danas. Kao i većina mojih kolega, bavim se paralelnim vezama, što bi neki mogli nazvati “ekskurzijama”. Otprilike osamdeset posto nas to čini. Ne mogu otkriti njihova imena, ali kad idu na turneju, često sretnu nekoga i svašta se dogodi. Uostalom, teško je odoljeti privlačnosti lijepe žene. Te su žene samo privremene stanice na putu, kako je rekao jedan moj kolega. Začudo, Marta me nikada nije ispitivala o tome. Možda nije dovoljno glupa da pita, ili možda već sve zna. Ona je inteligentna žena koja shvaća prirodu mog posla. Marta razumije da mi je zapravo jedino ona bitna, a sve ostalo je samo dio posla

Preporučujemo