Produkcija Grand je u svom zvaničnom saopštenju optužila pevačicu Jelenu Karleušu da je obmanula naciju na taj način što je fotošopirala rejting prenosa svog solističkog koncerta. Naime, Jelena Karleuša je na svom Instagramu objavila da je njen šou bio gledaniji od popularnog muzičkog takmičenja, što iz produkcije tvrde da nije tačno i da je pevačica iskoristila lažiranje podataka.

 

 

„Prva emisija nove sezone omiljenog muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“, sinoć je krenula, kao i svih prethodnih sezona, pobednički! Od samog početka emitovanja emisije, TV Pink se pozicionirao u mestu ubedljivo najgledanije televizije uključujući i sve ostale komercijalne emitere, kao i Javni servis“ – stoji u saopštenju produkcije.

 

 

„Nažalost, dobijeni podaci poslužili su pevačici Jeleni Karleuši, koja je na TV Prva imala prenos solističkog koncerta, da, koristeći fotošopom izmeni garfikon, čime je obmanula naciju tvrdeći da je njen nastup na pomenutoj televiziji bio najgledaniji. U prilog činjenicama dostavljamo grafikone agencije Orion, koja vrši merenje trenutne gledanosti, gde se jasno vidi da su Zvezde Granda ubedljivo najgledanija emisija, te da su sve ostale ostavili daleko iza sebe!“ – prenosi Kurir.

 

 

Nedugo nakon objave Granda, oglasila se i Jelena Karleuša koja je napisala: – „Zašto nisu objavili vreme kad su merili tu njihovu gledanost? Fotošopom su obmanuli javnost.“ – navela je Karleuša i nastavila: – „Dosta je bilo obmanjivanja i laganja publike. Zvezde Granda više nikoga ne interesuju i to je na njihovu žalost, činjenica. U njihove tabele bez tačnog vremena i minuta kad se meri gledanost NIKO više ne veruje. Ko gubi ima pravo da se ljuti ali su sami krivi. RIP ZVEZDE GRANDA još prošle godine.“

Preporučujemo