Nakon uhićenja, jedna od osoba za koju se vjeruje da je umiješana u teroristički napad u Moskvi navodno je podvrgnuta električnoj torturi. SOTA, Telegram kanal, nedavno je podijelio šokantnu sliku Tadžikistanca s izobličenim licem i spuštenim hlačama, a genitalije su mu vidljivo spojene na žice vojnog terenskog telefona.

SOTA javlja da je fotografija koja prikazuje moguće posljedice mučenja Shamsina Faridunija, osumnjičenog za teroristički napad, privukla veliku pozornost na internetu.

Slika prikazuje vojni terenski telefon TA-57, koji je navodno korišten kao alat za izazivanje elektrošokova tijekom procesa ispitivanja. Prema Telegram kanalu Gray Zone, objavljeno je da žice dopuštaju struju od čak 80 volti.

Prema sivoj zoni, kada se zavojnica okreće (manipulirajući ručicom induktora), ona pokreće oslobađanje električne struje koja doseže maksimalnih 80 volti. Te se struje zatim prenose kroz žice koje su pričvršćene na osjetljiva područja zatvorenikovog tijela, poput prstiju ili ušiju. Pogledajte OVDJE!

Tijekom saslušanja nakon njegova uhićenja u subotu, uhićena osoba, za koju se vjeruje da je državljanin Tadžikistana, priznao je drhtavim glasom da je ušao u zemlju iz Turske 4. ožujka i nadalje otkrio da su njegove posebne upute bile eliminirati sve osobe u posjećenost koncertne dvorane.

Preporučujemo