Sve je veća intriga oko ljubavnog života Dušana Vlahovića, posebno kada se upustio u romansu sa Karolinom Stramare, bivšom mis Italije koju često porede sa poznatom holivudskom glumicom Megan Foks. Međutim, čini se da je naš sportista odlučio da potvrdi svoju nezavisnost od takvih percepcija. Mediji navode da se Vlahović odlučio da prekine vezu sa Karolinom zbog velike kritike javnosti. Nezadovoljan preteranim nadzorom, sportista je doneo odlučnu odluku da raskine veze. Uprkos prvobitnoj namjeri da prihvati samački život nakon raskida, sudbina se umiješala na slučajan način. Dušanova želja za samoćom na Ibici razbijena je kada je neočekivano naleteo na Vanju, svoju bivšu partnerku od pre pet godina.

Čak i nakon što su prekinuli svoju romantičnu vezu, uspješno su očuvali čvrsto prijateljstvo i nastavili da ulažu vrijeme jedno u drugo. Međutim, njihov prošlogodišnji pokušaj da obnove svoju vezu pokazao se neuspješnim. Stvari su bile komplikovane, Dušan se preselio u Italiju, što je dovelo do za žaljenje gubitka komunikacije između njih. Prekinuli su svaku komunikaciju na društvenim mrežama, ali sudbina se umiješala i ove godine su se slučajno ponovo okupili na Ibici, potvrdio je pouzdan izvor.

Nakon spokojnog perioda opuštanja na očaravajućem ostrvu Mikonos, Dušan i njegovi pratioci su krenuli ka svom sledećem odredištu, živahnoj Ibici. Kako se njihov odmor bližio kraju, fudbaler je neočekivano naišao na Vanju dok su oboje uživali u čari plaže. Tokom ostatka odmora, još jednom su bili nerazdvojni, obnavljajući svoju vezu. Iako je trenutno povezan sa klubom u Americi, Dušan aktivno održava konzistentnu komunikaciju sa Vanjom.

 

Štaviše, pokazalo se da Dušanova majka ima veoma blagonaklono gledište o Vanji, čak izražavajući nadu da će joj Vanja postati snaha, zbog svoje inteligencije i izuzetne fizičke privlačnosti. Samo će vrijeme pokazati hoće li joj se želja na kraju ispuniti.

Preporučujemo