Tijekom svoje karijere pjevačica Snežana Đurišić slovila je za nepristupačnu i povučenu osobu, otvoreno priznajući svoju nevoljkost uspostavljanju bliskih odnosa s bilo kim.

Oni koji žive u blizini Snežane Đurišić svojevremeno su detaljno opisali njen pravi pjevački talent. Kad god bi Snežanu srela u javnosti, pazila je da je drži u blizini, odbijajući od sebe neželjene upite i primjedbe drugih.

Prema riječima jednog od susjeda, jasno je izrazila svoj osjećaj hitnosti, pokazujući povremenu grubost, ali je zadržala osjećaj pravednosti.

Prema lokalnoj trgovini, viđenje Snežane je rijetko, ali ljubazno mole da ih obavijesti po dolasku. Za razliku od tipičnih veselih i ljubaznih javnih osoba, ona odiše osjećajem ozbiljnosti, ali zadržava pristojno ponašanje u svojim odgovorima.

Čini se da njezino ponašanje odbija ljude da joj priđu, možda zbog njezine često mrzovoljne naravi, kako bi to mlađa generacija mogla opisati.

Dok su svi ostali čvrsto vjerovali da se proslavljena folk diva Snežana nikada ne bi upustila u takvo ponašanje, jedan susjed je otišao toliko daleko da je sugerirao da je možda primala mito od kandidata u “Zvezdama Granda”. “U današnje vrijeme čovjek mora snositi troškove za sve, jer sve ima novčanu vrijednost, to je nečuveno.”

Preporučujemo