Prije tri godine, kada je počela borba protiv korona virusa, osjećalo se kao da pjevači padaju kao muhe, podliježu strašnom virusu ili drugim bolestima. Ova uznemirujuća stvarnost uzdrmala je same temelje pozornice. Ali, držite se, jer Nada Obrić, izuzetna pevačica, ne boji se smrti! U stvari, ona hrabro izjavljuje da je sve shvatila! Ono što je Nada Obrića zaista želela za svoju sahranu je nešto sasvim neobično. Nije željela ništa drugo nego da se večno odmara pored svog bivšeg muža.

 

 

Ono što Nada objašnjava za Star je da se Lepa Lukić naljutila kada su je pitali da li je napisala testament i kupila groblje. Ali Nada ne bježi od toga. Biće to u Beogradu, na Bežanskom groblju. Iako se od bivšeg supruga Acea razvela prije 18 godina, jer ju je prevario, ipak je odlučila da će, kada umre, biti sahranjena u istom grobu s njim. Međutim, sa tim muškarcem ima dvoje djece, Itanu i Sašu. Vjerovatno će je sada mnogi osuđivati, ali nju nije baš briga, to je njena konačna odluka i kraj. Ono što želim da razjasnim je da ja apsolutno nisam napisao testament. A znate li zašto? Jer među mojom djecom apsolutno nema zle krvi.

 

 

Oni tačno znaju šta imam i šta će podeliti. I dozvolite mi da vam kažem, uopće se ne bojim pre-distribucije i dijeljenja. Ni malo. Vidite, moj pokojni muž i ja smo se na vrijeme pobrinuli za sve to.

 

 

Ono što je Nada Obrić upravo uradila je zaista izuzetno – pobedila je rak ne jednom, ni dva, ni tri puta, već četvrti put! I da vam kažem, potpuno smo sigurni da je pred njom bezbroj lijepih godina. Godine u kojima će nastaviti da oduševljava i oduševljava svoju publiku još jednim hitom.