U rasponu od 15 godina, Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković su tri puta stali na “Ludi kamen”. Prvi posjet dogodio se tijekom snimanja serije, nakon čega je uslijedio brak u stvarnom životu i konačno još jednom na snimanju serije.

Njih su se dvoje svojim šarmom, izgledom, talentom i, što je najvažnije, posvećenošću normalnom životu, izdvojili iz mase i bili primjer idealnih partnera, kako u profesionalnom, tako i u emotivnom pogledu.

Njihov brak i dalje je obavijen misterijom jer oklijevaju razgovarati o svom privatnom životu u intervjuima, povremeno dijeleći uspomene iz zajedničkog vremena i odgoja svojih kćeri blizanki, Vere i Mile.

Mnogi su se zapitali kolika je razlika u godinama između Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića. Naime, Vojin Ćetković, rodom iz Kruševca, deset godina stariji je od Slobode Mićalović, porijeklom iz Leskovca.

Putevi su im se ukrstili 2002. godine tijekom zajedničkog rada na filmu “Zona Zamfirova”. Ono što je intrigantno je činjenica da su i Sloboda i Vojin u istom mjesecu rođenja, iako razlika u godinama iznosi deset godina. Vojin je rođen 22. augusta, dok je Sloboda na svijet došla 21. augusta, deceniju kasnije.

Preporučujemo