Mi se sa našim današnjim člankom malo vraćamo u 80 godine, i početak sapunica na TV programima. Dinastija je prva serija koja je zavrtila mozak svim domaćicama u svijetu, pa tako i u bivšoj Jugoslaviji. On je trajala preko 5 godina, a među poznatim glumcima u seriji, Linda Evans je ostala najzapamćenija kao jedini pozitivac u cijelom serijalu.

Linda Evans, uspješna američka glumica, tumačila je lik Krystle Carrington u popularnoj sapunici “Dinastija” tijekom 1980-ih. Njezina slavna karijera, koja traje više od šest desetljeća, dokaz je njezinog trajnog uspjeha u industriji.

Linda Evans, glumica poznata po svom spokojnom ponašanju i elegantnoj garderobi, imala je iznenađujuću pozadinsku priču koja je ostala skrivena sve do godina kasnije. Iza kulisa, proživjela je dva propala braka koja su značajno utjecala na njezin život. Prvi ju je suprug spriječio u nastavku glumačke karijere, dok ju je drugi muž prisiljavao da se podvrgne plastičnim operacijama. Osim toga, Linda se dulje vrijeme tiho borila s depresijom. No, istina je izašla na vidjelo tek 2017. godine, kada je na internetu osvanula snimka njezina uhićenja. Linda, koja se borila s ovisnošću o lijekovima protiv bolova, uhićena je 2014. zbog vožnje pod utjecajem opijata. Prilikom uhićenja, na stražnjem sjedalu njezina Jeepa otkrivena je zaliha tableta. Unatoč tome, dobila je uvjetnu kaznu. U iskrenom intervjuu za “Entertainment Tonight”, Linda je konačno progovorila o svojoj višegodišnjoj borbi s depresijom, čak je priznala da je razmišljala o samoubojstvu.

Linda je otvoreno priznala duboko razočaranje koje je osjećala u svom braku. Bila je u braku s poznatim filmskim producentom i fotografom Johnom Derekom, koji se upustio u aferu s glumicom Bo Derek, iako je tada imala samo 15 godina!

Lindin suprug upoznao je Bo, koja je igrom slučaja bila 30 godina mlađa od njega, dok su oboje radili na filmu “Fantazije”. Kako bi izbjegli pravne posljedice vezane uz kalifornijski zakon o silovanju djece zbog Boove dobi, par se preselio u Njemačku. Bo je donio odluku da napusti školu, a kao rezultat toga, John i Linda su okončali svoj brak. Nakon što je Bo napunio 18 godina, vratili su se u Kaliforniju, vjenčali 1976. i ostali zajedno sve dok John nije preminuo od srčanog udara nakon 22 godine.

U jednom intervjuu, Linda je podijelila dubok utjecaj na to što ju je bivši partner ostavio zbog nekog mnogo mlađeg, što je kod nje izazvalo neodoljivu želju da prestane postojati. Gubitak Johna, koji je bio cijeli njezin svijet, osjećala se kao najrazorniji događaj koji se mogao zamisliti u to vrijeme. Bijes i tuga su je izjedali i doživjela je cijeli niz emocija. Međutim, otkrila je moć preusmjeravanja svog fokusa prema unutra, isključivanja uma i posvećivanja svoje energije brizi o sebi. Ova promjena omogućila joj je da otpusti prošlost i prigrli budućnost punu mogućnosti, što vodi do uistinu prekrasnog života. Svaki dan nastavlja učiti vrijedne lekcije iz svojih iskustava.

S druge strane, Bo je izrazila duboko kajanje zbog svojih postupaka prema Lindi, priznajući da si to nikada neće moći oprostiti. Razmišljanje o tome što je učinila ispunjava je mržnjom prema samoj sebi, prepoznajući to kao najteži prijestup koji čovjek može počiniti. Situacija je nedvojbeno bila složena i dramatična, i dok neki mogu tvrditi da je bilo suđeno da se dogodi budući da je ona ostala uz Johna do njegove smrti, Bo takvo razmišljanje vidi samo kao ispriku.

Unatoč proteku vremena, takvo ponašanje ostaje moralno nekorektno. Jasno se sjećam svog razgovora s Oprah tijekom intervjua, gdje se raspitivala o ovoj stvari. Kao odgovor, odlučno sam rekao: “Ne, ne mogu si to oprostiti.” Vrijedno je napomenuti da me čak i nakon tri desetljeća grižnja savjesti još uvijek snažno opterećuje kada razmišljam o svom odnosu s Lindom.

Bo je istaknuo da ju je jučer vidio na dobrotvornoj izložbi nakita, gdje je nastavila odisati svojim uobičajenim fantastičnim i ljupkim ponašanjem. Njezina ljubaznost i ljubaznost još uvijek su bile očigledne, a boravak u njezinoj prisutnosti uvijek je izazivao osjećaj krivnje koji je ostao ukorijenjen čak i nakon što su prošle godine. Taj se osjećaj, istaknuo je Bo, nikada neće promijeniti.

Preporučujemo