Jelena Karleuša ne samo da je podržala peticiju za inkriminiranje neovlaštenog dijeljenja intimnih snimaka, već je objavila i šokantnu izjavu u javnosti.

Povodom puštanja svojih intimnih fotografija i video snimaka u javnost i medije, Jelena Karleuša je otkrila da je njen zakoniti suprug Duško Tošić u to vrijeme inzistirao da se ubije… Njenu potpunu izjavu možete pronaći u nastavku.

“Bilo je vremena kada sam ozbiljno razmišljala o tome, da budem iskrena. Moj život je potpuno slomljen, a sve zbog pogrešnog pokušaja jednog prezrenog pojedinca. No, uspjela sam pronaći unutarnju snagu da se saberem i donijela sam odluku da ću se direktno suočiti s izazovima majčinstva.

Moja djeca su bila ta koja su mi dala motivaciju i odlučnost da ponovno izgradim svoj život i dignem glavu visoko. Da je postojao jasan i nedvosmislen zakon, da je ta osoba s pravom zatvorena kao sredstvo odvraćanja za druge, nebrojeni životi, osobito oni žena, ne bi bili nepopravljivo oštećeni.

Zbog pravde, zbog svih nevinih žrtava zlih i moralno bankrotiranih pojedinaca, svim srcem podržavam ovu peticiju i pozivam vas da mi se pridružite u tome. Nisam sebi oduzela život, kao što su to učinili mnogi drugi, i sumorna je stvarnost da bi sutra sljedeća žrtva mogla biti ti.”

Preporučujemo