Miljana Kecmanović je u više navrata izazvala šok javnosti svojim ponašanjem, izjavama, pa čak i odnosom s roditeljima djece koja su tragično izgubila živote zbog nemilosrdne upotrebe vatrenog oružja njenog sina u školi “Vladislav Ribnikar”.

U svojim društvenim krugovima dosljedno je smatrana profinjenom i elegantnom ženom, uvijek besprijekorno odjevenom, nakićenom i pažljivom tjelesnom tjelesnom građom i viškom kilograma.

Međutim, doznalo se da je nedavno svojim prijateljima izrazila zabrinutost zbog neočekivanog debljanja, što ju je natjeralo da hitno potraži posebnu dijetu kako bi vratila svoju vitku figuru.

Čak i u posljednjim suđenjima vidljiv je njegov pokušaj da svoje nesavršenosti prikrije skupocjenim odijevanjem, dok ožalošćeni roditelji ubijene djece u sjeni tiho oplakuju svoje mališane.

Prema pouzdanom izvoru, prilično je neobično saznanje da je usred tragičnih događaja Miljanina primarna briga oko viška kilograma koje je dobila. Izražava svoje nezadovoljstvo svojom trenutnom tjelesnom strukturom i održava redovitu komunikaciju s nutricionistom kako bi brzo riješila višak kilograma putem dijete. Kada su otkriveni planovi Miljane Kecmanović, njeni prijatelji ostali su zatečeni.

Preporučujemo