Miroslav Ilić, poznati narodni muzičar, bio je u velikoj meri uključen u medijsku pažnju oko njegovog vanbračnog sina i kontroverze oko njegovog odbijanja da mu prizna priznanje. Međutim, stvari su se okrenule nagore kada se njegov imenovani naslednik Marko Ilić suočio sa optužbama za orkestriranje nereda i remećenje javnog reda i mira. To je rezultiralo još većim i skandaloznijim medijskim incidentima. Marko Ilić je stekao glas zbog svog problematičnog ponašanja, a jedan od najozloglašenijih incidenata je haos koji je izazvao tokom pijane večeri u svom stanu na Novom Beogradu. Problem je dodatno pogoršao sin Miroslava Ilića, koji je uporno puštao glasnu muziku u svom stanu kasno u noć.  U naletu nekontrolisanog besa, sin Miroslava Ilića je nastavio da agresivno lupa po komšijinim vratima, udarajući ih više puta. Zatim je energično lupio pesnicama po zidu i vratima, vičući i preteći.

Svaki pokušaj da mu se približi nailazio je na nepokolebljivo neprijateljstvo, jer je njegovo pomahnitalo i bijesno stanje činilo da liči na neukroćenu zvijer. Pouzdan izvor blizak porodici potvrdio je da je intervencija policije bila neophodna. Po dolasku u prostorije, patrola je otkrila Marka u stanju histerije, kako nemilosrdno udara nogom po vratima. Uprkos prisustvu vlasti, njegovo ponašanje je nastavilo da eskalira jer je fizički napao policajce, vređajući ih i divlje gestikulirajući.

Situacija je trajala duže vreme, tokom kojeg je insistirao da samo intervencija Miroslava Ilića i njegove supruge Gordane može biti dovoljna za smirivanje njegovog uznemiravanja. Samouvjereno mu ostaje nejasno da li je zvao njima ili nekom od komšija.

Marko je samouvereno predao službenicima MUP-a svoju ličnu kartu, potpuno ubeđen u iskrene molbe svojih roditelja. Pouzdani izvor, ističući da nije bilo krivičnog djela, samouvjereno je potvrdio da nije bilo hapšenja.

Preporučujemo