Otkako se pročula vijest o odlasku Ane Bekute iz “Zvezda Granda”, zanimalo ih je šta se dešava na njenom profesionalnom putu. Iako su postojale razne špekulacije o mogućim posljedicama, primjetan je nedostatak službenih informacija.

Dragan Kojić Keba bez problema je prešao u ulogu člana žirija u “Zvijezdama Granda” nakon što je zamijenio Anu, a brzo se adaptirao na novu poziciju i to s velikim uspjehom.

“Kandidati su izuzetni. Postigao sam uspjeh i vjerujem da će oni internalizirati poruku koju im stalno prenosim – važnost iskorištavanja njihove energije i učinkovite upotrebe njihove fizičke i mentalne sposobnosti.”

Osvrćući se na vlastita iskustva, pjevač Keba je uvjerio natjecatelje da su trenutno pred izazovima s kojima su se i sami već susreli, doduše u manjem obimu.

Vrlo je vjerojatno da će Keba uskoro završiti ovaj pothvat. Nakon više od mjesec dana izbivanja, Ana Bekuta vraća se u ocjenjivački žiri. Ovu vijest otkrili su njezini natjecatelji koji su na društvenim mrežama podijelili fotografije i videa s mentorske probe koju je znalački vodila Ana.

Preporučujemo