Pjevač je u nedavnoj ispovesti priznao da ga je Melina napustila, a sada je iznio i dodatne informacije o raspadu braka sa modnom kreatorkom.
“Ona je otišla, ne ja. Ona je svjesna razloga. Prije otprilike godinu, možda godinu i po dana, stvari su mi bile teške jer je moja porodica prolazila kroz krizu. Živjeli smo svi zajedno, ali ona je sama odlučila da ode.
Dakle, pomirenje? Mislim da nije. Mislim, ko zna? To je kao da razbijete komad hljeba na pola, a zatim pokušate da ga ponovo spojite. Kako bi to uopće izgledalo? – izrazio se Haris pred kamerama Una TV.”
Haris Džinović je, prekinuvši medijsku šutnju, konačno rasvijetlio uzrok raspada braka sa Melinom, modnom kreatorkom znatno mlađom od njega. Izjavom “Nisam ja ostavio nju, ona je ostavila mene”, Haris je otkrio da je uobičajena pojava da izdani supružnik posljednji sazna.
Vrijedi napomenuti da je Haris Melinu sreo 2003. godine prilikom posjete kafiću u svom rodnom Sarajevu. Od trenutka kada ju je ugledao, nije mogao da se opusti sve dok nije uspio da dobije njen broj.
Preporučujemo