Razvod Meline i Harisa Džinovića izazvao je brojne reakcije, a svoje mišljenje o toj temi potaknulo je i pjevačicu Vesnu Đogani. Đogani je priznala da je ranije znala o Melininim postupcima te da se nije šokirala kada je čula sve te priče.

“Dio sam tima koji podržava Harisa Džinovića i duboko sam ožalošćena zbog Melininih postupaka za svaku osudu. Naša saznanja o njezinom ponašanju proizlaze iz njezinih čestih posjeta salonu.

Bilo je prilično neugodno, jer je imala tendenciju dominirati razgovorima neprestanim raspravljanjem o vlastitim aktivnostima. Na naše iznenađenje, hvalila se svojim postupcima svima koji su je htjeli poslušati.

Sama drskost toga nas je zaprepastila. Razgovarala sam o tome s prijateljima i Đoletom i svi smo se složili da je to zaista strašno.”

Đogani je oklijevala obavijestiti Harisa zbog Đoletovog uplitanja, koji ju je savjetovao da se suzdrži od miješanja. Kako kaže Vesna, nesrazmjer u godinama ne treba posmatrati kao prepreku u vezi.

“Kada je prisutna iskrena ljubav, takve razlike ne bi trebale izazivati ​​nikakvu zabrinutost. Umjesto toga, obje osobe trebaju prihvatiti priliku da se razvijaju zajedno kako vrijeme prolazi.”

Preporučujemo