Nakon 22 godine dugog braka, Melina i Haris Džinović odlučili su prekinuti vezu. Prema medijskim izvorima, šuška se da je modna dizajnerica već započela novo poglavlje u njihovom životu.

Haris Džinović je u ispovijesti za hrvatske medije potvrdio razvod od Meline i priznao da ga je ona odlučila ostaviti.

“Znanje zašto je otišla leži u njoj, jer nisam ja bio taj koji je inicirao razdvajanje. Obično je prevareni muž taj koji sazna zadnji. Neki tvrde da je razvod nakon smrti najteže iskušenje, ali ja bih tu tvrdnju malo osporio. Kako, pitate se? Pa, ako vam se moje društvo ne sviđa, neka bude tako.”

Kruže glasine da je Melina trenutno u romantičnoj vezi s drugim muškarcem. Prema izvoru, Melina je već osamnaest mjeseci u vezi s izvjesnim muškarcem. Identitet ovog čovjeka široko je poznat u zajednici, iako se čini da postoji nevoljkost širenju priče.

Iznenađujuće, njihova kći Đina posjeduje popriličnu količinu informacija o životu svoje majke, točnije o njezinoj ljubavnoj vezi.

Osim toga, Haris Džinović je ispričao kako su njihova djeca, Đina i Kan, lijepo prihvatila stvarnost razvoda svojih roditelja. Džinović je rekao da to za njih nije bio jednostavan zadatak, iako su već veliki.

Preporučujemo