Dijeleći najveću radost koju pronalazi u ulozi majke, Marija Šerifović sa zadovoljstvom dokumentira i na Instagramu dijeli najdragocjenije trenutke provedene sa svojim sinom.

Mario, koji ima samo nekoliko mjeseci, pratio je svoju majku na prekrasnom putovanju do slikovite destinacije. Iako je pjevačica odredište sinovog putovanja držala u tajnosti, ne može se poreći njihovo neizmjerno zadovoljstvo i oduševljenje što su zajedno krenuli na putovanje.

Marija Šerifović napokon je dala dugoočekivani odgovor na pitanje kako pristupiti zadatku objašnjavanja sinu da on ima samo majku. Bez obzira na sve, destinacija nudi dovoljno topline da plažom prošeće u kupaćem kostimu, što je ponosno pokazala.

Sa samo tri jezgrovita slova, “Moj”, izrazila je najveću važnost u svom životu u ovom trenutku. U zagrljaju svoje majke, mali Mario nalazi se na pješčanoj plaži, a u pozadini se pruža panorama koja oduzima dah.

Odlazeći na zasluženi odmor, pop zvijezda nije mogla poželjeti bolje društvo. Dirljivi mini-film pod nazivom “Marija Šerifović sa sinom” osvojio je srca svih koji su ga pogledali.

Preporučujemo