Nakon što je sina vratila u rodni grad, pjevačica nije mogla suspregnuti suze te je briznula u emotivni izljev.

Tijekom nedavnog putovanja u rodni Kragujevac Mariju Šerifović, renomiranu srbijansku pjevačicu i jedinu pobjednicu Eurosonga iz Srbije, pratio je sin Mario. Shrvana emocijama, Šerifovićeva je bila suznih očiju dok je svom sinu održala iskren govor.

  • Trenutno sam u Kragujevcu, uživam u udobnosti doma s Marijom. Nakon što smo se prepustili ukusnom ručku, zajedno sa svježe pečenim poslasticama, sada je otprilike sedam sati. Napravit ću trenutnu stanku da se obnovim. Srdačan pozdrav iz Kragujevca, poručila je Šerifovićeva u svom vlogu na popularnoj YouTube platformi. Nakon toga, okupljene je počastila koncertom koji ostavlja bez daha, koji ju je rasplakao.

    Tvoji postupci su mi natjerali suze na oči, i zbog toga sam ti zahvalan. Podsjetimo, kako pišu domaći mediji, Marija Šerifović proslavila je značajan dan, Svetog Vasilija Ostroškog, krštenjem sina Marija u crkvi Svetog velikomučenika Dimitrija u Beogradu. Intimna ceremonija održana je u krugu uže obitelji, nakon čega je uslijedio divan ručak za cijelu obitelj.

U nedavnoj izjavi Marija je izrazila namjeru krstiti svog nasljednika što je prije moguće, ali je naglasila kako je važno čekati savršeni trenutak.

Nestrpljiv sam da ga dam krstiti u bliskoj budućnosti, nadam se vrlo brzo. Važno mi je da su naša porodica, prijatelji i izabrani kumovi svi prisutni i da je trenutak pravi. Osobno, krštena sam sa samo 40 dana u crkvi u Kragujevcu i odgajan sam uz jaku povezanost s pravoslavnom vjerom.

Osvrćući se na nedavnu priču na Instagramu koju je podijelila moja majka, izrazila je osjećaj da ga “krsti i dopusti mu da otkrije svoj vlastiti put i zapita se.”
Ostavimo šale na stranu, dijelim isto mišljenje ne samo o ovoj konkretnoj stvari, već i o nekoliko drugih pitanja za koja sam čvrsto uvjeren da pojedincima koji nemaju znanja ili spremnosti da razumiju ne bi trebalo dati moć glasanja ili donošenja važnih odluka. Međutim, raspravimo o tome nešto kasnije. Za sada nastavimo s krštenjem Marijinim.

Mariji bi trebalo oduzeti dijete, kako neki pišu, jer je nstabilna emocionalno. Vaše mišljenje?

Preporučujemo