Unuk Cece Ražnatović zapanjujuće liči na nju, gotovo kao da je ogledalo njenih fizičkih osobina i osobina. Krstan Ražnatović, voljeni sin Bogdane i Veljka Ražnatovića, plijenio je naklonost svojih najmilijih od trenutka kada je ušao na ovaj svijet. Dok njegove preslatke snimke krase ekrane društvenih mreža, on nastavlja da osvaja sve veći broj obožavatelja. Glavni krivci za širenje njegovih dragocenih trenutaka na Instagramu su niko drugi do njegova draga baka Ceca i njegova zanosna tetka Anastasija.

 

 

Istini za volju, proslavljena narodna ikona nedavno je podelila još jednu ljupku fotografiju svog dragog unuka, što je izazvalo jednoglasnu saglasnost da Krstan neosporno liči na svoju obožavanu baku Cecu. Unuk Cece Ražnatović postao je prava senzacija u virtuelnom svetu, a njegovo prisustvo se oseća na raznim platformama kao što su svetski portal, svetski tabloid.

 

 

Iako je njegova pojava uglavnom zabilježena na slikama na kojima ili mirno spava ili se drži ozbiljno, pojavila se nedavna fotografija koja prikazuje njegov zarazni osmijeh. Ovaj zadivljujući osmeh zapanjujuće liči na onaj po kome je njegova voljena baka Ceca poznata i nikada ne propušta da pokaže kad god privuče pažnju javnosti. Ne samo da unuk Cece Ražnatović deli njen osmeh, već je nasledio i njenu izrazitu građu lica.

 

 

Nadalje, njegove zadivljujuće, duboko usađene tamne oči posjeduju neosporan sjaj koji bez napora osvjetljava cijelo njegovo okruženje.U potpisu fotografije, pevačica je izrazila naklonost Krstanu simpatičnim izrazom “moja ljubavi”, nakon čega je usledila srdačna poruka. Tekst je pratio i emotikon koji je izgledao kao da prikazuje pokret grebanja, što možda ukazuje na razigrani ili nežni gest. Ceca je svojevremeno napravila poređenje između svoje fotografije i jednog njenog sina Veljka, čime je istakla upadljivu sličnost koju on s njom ima. Shodno tome, ne čudi što njen unuk takođe ima izuzetnu sličnost s njom.

Preporučujemo