Tanja Savić otvoreno izjavljuje skori brak sa svojim ljubavnikom Muhamedom Bešićem, samouvjereno otkrivajući njihove planove da se presele u Ameriku, gdje Muki živi i nastavlja svoju karijeru pilota. Sa svojim korijenima u Bosni i Hercegovini, prihvatio je Hjuston kao svoj dom, a sada je u Srbiji,  uvjeravajući svoje buduće rođake da nema potrebe za brigom.

 

Dok je Tanjina sestra Bilja i brat Tomica svesrdno podstiču da krene na novo putovanje i obezbedi obećavajuću budućnost svojim sinovima, Živana i Slaviša i dalje strahuju da joj dozvole da ode tako daleko.

 

Majka i otac su dostigli svoj kraj traume koju je pretrpela sa Dušanom u Australiji. Nisu bili u mogućnosti da pruže pomoć, ostavljajući je da pati i lije suze na dnevnoj bazi. Sada je obavezan da krene na još jedno putovanje i otprati njihove unuke na drugi kontinent. Zabrinuti pojedinci brinu da bi ovaj brak mogao naići i na prepreke zbog Mukijeve znatno mlađe dobi.Osim toga, kružile su glasine da njegovi roditelji ne odobravaju status razvedene svoje snahe. Vjeruju da se njihov sin opterećuje prevelikim obavezama, jer će odgajati djecu koja nisu njegova.

 

Osim toga, nadaleko je poznato kakva je osoba biološki otac Tanje Savić, Dušan i koje šeme smišlja. U selu se priča da je Dušan smislio plan da ometa brakorazvodnu proceduru koja je u toku i spreči Tanju da pribavi papire za brak i useljenje za Ameriku. Povrh svega, namerava da je prijavi da je zanemarila sinove, a sve sa jedinim ciljem da je spreči da Maksima i Đorđa odvede u Ameriku. Njegov motiv je da joj stvara probleme, nadajući se da će se osjećati anksiozno i ​​jadno.

Preporučujemo