Proslavljena svetila Maja Marinković trenutno se nalazi u ekskluzivnoj medicinskoj ustanovi, gde je spremna da unapredi svoj zadnji deo. Ipak, s obzirom na ranije susrete sa hirurškim zahvatima, Maja ne gaji strepnju, već prihvata neporeciv osećaj iščekivanja. Ispunjena sam dubokim osjećajem iščekivanja. Iako se sinoć činilo da je sve u redu, sadašnji trenutak je izazvao potpuno drugačiji osjećaj – bez ikakvog straha. Takvo odsustvo strepnje može se pripisati ogromnoj snazi ​​moje želje, koja prevazilazi sve prikrivene strepnje.

 

Posjedujem urođenu sposobnost da svoje težnje transformišem u opipljivu stvarnost i tako je konačno došao dugo očekivani trenutak. Budite sigurni, sve dok se okolnosti budu odvijale povoljno, sve će biti dobro. Doduše, u prvim danima može postojati određeni nivo nelagode, ali u roku od samo mjesec dana izaći ću podmlađen i blistav – slično kao nadobudna starleta, predodređena za veličinu. Maja je, sa novopronađenom hrabrošću, nedavno krenula u dugo očekivani poduhvat, jer ju je žarka želja natjerala da pomno isplanira ovaj transformativni postupak. – To je bila moja najveća želja.

 

Naravno da ne bih preterao da bude degutant. Ljudi kažu da postoji lakši način kao što je teretana, ali ja stvarno nemam vremena za to. Dakle, ovo je moja odluka. Maya je rekla: „Mislim da svako može sa svojim tijelom da radi šta hoće. Odgovarajući na komentare onih koji tvrde da je pretjerala s plastičnim operacijama, Maja je rekla: Nemam sklonosti prema takvim stvarima, jer on ima slobodu da se izrazi na bilo koji način koji želi.

Glamurozna glumica nije štedela kada je u pitanju poboljšanje svoje ljepote, posvetivši značajan iznos transformativnoj operaciji. Uložio sam znatnu investiciju od 4.500 eura u operaciju, temu o kojoj se ne bih bavio. Međutim, ako se raspitate, takav iznos zaista ima značajnu težinu.

Preporučujemo