Porodica Đoković konstantno se suočava sa kritikama medija, uglavnom zbog Novakovog neprevaziđenog statusa najboljeg svetskog tenisera. Kao rezultat toga, radoznalost javnosti se proteže na sve aspekte njegovog života. Međutim, kako vreme odmiče, sve više pažnje se pomera ka Marku Đokoviću (29), pa se postavlja pitanje da li ga poznajemo.

 

 

Zanimljivo je da Marko izgleda neometano pažnjom javnosti i umjesto toga prihvata introvertnu egzistenciju, boravi u Marbelji u Španiji i posvećuje se svojoj ulozi na prestižnoj teniskoj akademiji. Nisam siguran da li ću uspjeti završiti projekat na vrijeme. Život u Španiji, daleko od porodice, pokazao se previše za Marka, jer se borio sa stalnom pažnjom i upoređivanjem sa svojim bratom Novakom. Frustriran i rešen da utvrdi sopstveni identitet, Marko je napustio Španiju, ostavljajući za sobom nade svog oca. Međutim, Srđan je sada u procesu izgradnje velelepne kuće u blizini Rume, uz uverenje da će to ubediti Marka da se vrati kući.

 

 

 

Novaka Đokovića je 2012. godine sa Pepeom upoznao njegov mlađi brat Marko, koji se u to vreme borio sa depresijom. Pepeova intervencija je odigrala ključnu ulogu u pomaganju Marku da prebrodi svoju depresiju, a Novak je bio ne samo zahvalan već i zaintrigiran Pepeovim učenjem.

 

U intervjuu za La Rioja, kako prenose Novosti, Imaz je otkrio kako su on i njegov tim davali podršku Marku kada se osećao neusredsređeno. Novak je izrazio iskreno priznanje za njihov trud koji je rezultirao plodnom saradnjom koja se odvija na različitim lokacijama kao što su Dubai, Monte Carlo i Marbella. Marko Đoković je tokom madridskog turnira strastveno razgovarao o ljubavi i miru u intervjuu za “Espanjol”. “Ljubav i mir” nije samo koncept. To je osnovni način života. U svojim ranim dvadesetim bio sam depresivan sve dok nisam sreo Imasa u prekrasnom gradu Marbelji.

Preporučujemo