Milica Pavlović je pre nekoliko dana samouvereno obeležila 32. rođendan, a samo dva dana kasnije usledilo je iščekivano izdanje dueta sa Jelenom Karleušom “Mašala”. Nastavljajući svoju tradiciju, pevačica je priredila sjajnu proslavu rođendana na temu belog, kojoj su prisustvovale brojne uvažene kolege, prijatelji i članovi porodice. I

Dok su njeni roditelji živeli u Švajcarskoj i poslali je u rodni grad njenog oca, na kraju su prekinuli brak, zbog čega je Miličina majka imala ograničen pristup ćerki. Ova zadivljujuća tema godinama plijeni pažnju javnosti. Usadili su mi tradicionalne vrijednosti sa kojima i danas živim. Neko vreme, dok sam bila u srednjoj školi, živela sam sa ocem, sa kojim sam u odličnim odnosima i često smo zajedno – rekla je svojevremeno Milica, objašnjavajući da sa majkom nije imala kontakt.

 

Od trenutka kada se njena fotografija pojavila na internetu, brojni pojedinci nedvosmisleno tvrde da Milica neosporno liči na nju. – Sticajem okolnosti imao sam priliku da je jednom vidim izdaleka i to su sve moje veze. Od malih nogu sam naučila da budem borac i da više verujem sebi, da preuzimam odgovornost za svaku odluku koju donesem – rekla je pevačica. Pouzdano se šuška da ju je majka napustila, zbog čega ona do danas odlučno odbija svaki vid kontakta s njom.

Živjeli su zajedno još nekoliko godina, a onda su se razveli. Milica je ostala kod bake i dede, rekla je za 24sedam.rs komšinica. Uprkos raznim verzijama, nepobitna je činjenica da nismo imali priliku da čujemo suprotan stav. Navodno, pre nekoliko godina, majka Milice Pavlović pevačici je čestitala rođendan putem društvenih mreža. Ipak, do pomirenja nikada nije došlo ni pod kojim okolnostima.

Preporučujemo