Lav P. S. (25) i njegova supruga Martina tragično su 1. marta okončali svoje živote skokom sa sedamnaestog sprata u novosadskom naselju Liman 2, nakon razarajućeg incidenta u kojem su živote oduzeli svoja dva dječaka, Arosa i Ehosa. , star tri i jednu godinu, pokazuju preliminarni nalazi očevida.

Dok se rezultati obdukcije još čekaju, policijska istraga otkrila je da su roditelji, koji su bili uključeni u sektu, za sobom ostavili sotonističke simbole prije nego što su sebi oduzeli život i, što je uznemirujuće, živote svoje nevine djece.

Prema izvoru, Martinina rodbina nije odobravala njezina partnera, što je dovelo do godina otuđenja. Kao rezultat toga, položena je na počinak koristeći svoje djevojačko prezime.

Unatoč tome, Martinini roditelji odali su joj počast pokopavši je kao svoju, a uz nju su počivala i dva njezina voljena sina. Nakon sprovoda, Martinini roditelji krenuli su u potragu kako bi otkrili istinu iza tragične smrti svoje kćeri.

Kao predani roditelji, Martinu, svoje najstarije dijete, obasuli su obiljem ljubavi i brige. Neshvatljivo im je da bi ona svojevoljno počinila tako užasan čin oduzimanja života vlastitoj djeci ili njihovog trovanja.

Umjesto toga, čvrsto vjeruju da je Lav, kojeg označavaju kao monstruoznu figuru, jedini odgovoran što je njihovo voljeno dijete naveo na put očaja i pustoši.

Za sve smatraju odgovornim Lava koji vjeruje da im je otrovao sinove i nagovorio Martinu da si oduzme život kako bi svi negdje bili zajedno. Ovu informaciju otkrio je član Martinine obitelji.

Preporučujemo