Optužba koju je Kurti uputio protiv Vučićevog sina u vezi sa Banjskom naišla je na reagovanje predsednika Srbije, koji tvrdi da Kurtijevi postupci i politika izazivaju štetu i strah kod stanovništva Srbije. Međutim, on uverava Kurtija da je njegova zabrinutost za Danila, Vučićevog sina, neopravdana i ne treba da bude razlog za brigu. Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić oglasio se na društvenim mrežama povodom nečuvenog napada Aljbina Kurtija na njegovu porodicu.

 

 

Predsednik Vučić je u izjavi izrazio zgranutost i nevericu drskošću Kurtijevog napada, ističući apsurdnost takvog ponašanja. Dalje je elaborirao važnost održavanja poštovanja i pristojnosti u političkom diskursu, ističući da ličnim napadima nije mjesto u demokratskom društvu. Pored toga, predsednik Vučić je istakao potrebu za konstruktivnim dijalogom i saradnjom između lidera, umesto da se pribegava neosnovanim optužbama i atentatima na karaktere. Zaključio je potvrđujući svoju posvećenost podržavanju vrijednosti integriteta i uljudnosti u političkim razmjenama, pozivajući druge da učine isto.

Premijer fiktivne nacije Aljbin Kurti je u nedavnom saopštenju izneo optužbe protiv Danila Vučića, koji je slučajno prvi sin pomenutog premijera. U pokušaju da Danila omalovaži i omalovaži, Kurti je pokušao da mu oduzme identitet i nasleđe, ali su njegovi napori bili uzaludni. Nadalje, Kurti je pokazao svoj pravi karakter vrijeđajući moju kćer na način koji se može opisati samo kao sramotan i nemuževan.

 

Na kraju, obratio bih se Šolaku i domaćim kriminalcima kojima Kurti manipuliše svojom kontrolom medija. Želim nedvosmisleno da bude jasno da oni neće uspeti da osvoje Srbiju. Otpornost i snaga naše nacije će nadvladati svaki pokušaj podrivanja našeg suvereniteta. Ove nepravedne optužbe i pokušaji narušavanja ugleda nevinih pojedinaca neće ostati bez odgovora. Kurti je večeras iznio optužbe na račun moje porodice, posebno na mom prvorođenom sinu Danila.

 

 

 

 

Preporučujemo