Kristinin život danas izgleda kao bajka nakon što se udala za egipatskog milionera, ali nije očekivala negativne komentare koji su došli s tim. Ksenia Deli, poznati moldavski model, postala je poznata nakon što se pojavila u muzičkom spotu Justina Biebera “What Do You Mean”.

 

 

Međutim, njezin brak s 68-godišnjim milijarderom Osamom Fati Rabagh Al Sharifom, koji je čak 36 godina stariji od nje, privukao je još veću pažnju medija i javnosti. Nažalost, par se često suočava s negativnim kritikama zbog velike razlike u godinama, koja se samo pojačava zbog njegovog bogatstva.Unatoč tome, Ksenija (32) i Osama su zajedno osnovali obitelj i često dijele fotografije na svom Instagram profilu s emotivnim porukama, i zajedničkom srećom. Dok neki vide par koji je duboko zaljubljen, drugi kritiziraju njihovu vezu, tvrdeći da izgleda kao da je on njen djed i da ga koristi zbog njegovog bogatstva.

Kada se Ksenia udala za milionera, nije očekivala ovakvu reakciju javnosti, koja je rezultirala brojnim negativnim komentarima. Unatoč kritikama, Ksenia uživa u luksuzu, putuje na ekskluzivna odredišta sa suprugom i ima raskošnu garderobu i modne dodatke.Njezin  famozni Instagram profil privukao je više od 700 tisuća pratitelja, što je učinilo da postane uticajna osoba na društvenim mrežama.

 

Također se sugerira da je njezina veza s bogatim biznismenom djelovala pomlađujuće na njega, čineći ga mlađim i sretnijim. Treba napomenuti da se par vjenčao 2016. godine u bajkovitoj ceremoniji koja je koštala milion eura, a koja se održala u vinariji s pogledom na more Santorinija, okružena oko 150 uzvanika. Kakva su vaša mišljenja o ovakvim brakovima?

Preporučujemo