Rasta je sa entuzijazmom prepričavao očaravajuće iskustvo prisustvovanja velikoj predstavi, dok su ležerno zastajali u užurbanoj opštini. Sa dozom uzbuđenja, slikovito je opisao ceremoniju venčanja kojoj je prisustvovao zajedno sa zadivljujućom Anom, a njihovo blistavo prisustvo osvetljavalo je događaj. Nežno otkrivajući tajnu njihovih izabranih kumova, Rasta je naslikao živopisnu sliku srdačne veze koju dele među njihovim najbližim prijateljima.

 

 

Hrabro, Rasta je ispričao živopisno venčanje sa Anom, otkrivajući identitete njihovih cenjenih kumova. Ograničeni u znanju, samo nekolicina odabranih posjeduje zadivljujuće uvide u svoje vjenčanje. Neviđenim potezom, muzičar je otkrio pravu suštinu tog nezaboravnog dana i njegovu improvizovanu prirodu.

 

 

 

Donijeli smo hrabru odluku da stupimo u sveti brak dok smo krenuli na putovanje u Hrvatsku na očaravajući nastup. Putem smo se zaustavili u opštini, gde je, na naše prijatno iznenađenje, naš šofer bio naš verni kum.Iako mi točna lokacija općine izmiče iz pamćenja, još uvijek se živo prisjećam zadivljujuće ljepote Hrvatske dok se prisjećam ove izvanredne pojave. Čisto čuđenje koje je obuzelo sve po našem dolasku u opštinu bilo je zaista nadrealno.Naš šofer je bio niko drugi do kum, dok je kuma, slučajno, bila talentovana frizerka u našoj pratnji.  To je bilo ludo! Kada smo ušli u opštinu, svi su bili začuđeni.

 

 

 

Koliko znam,  treba biti rezervisano  mesecima unapred, a kada smo otišli tamo, njima je bilo nenormalno – priseća se Rasta. Kada su ga pitali o Ani i njihovom razvodu, Stefan je odgovorio na staložen i dostojanstven način, pokazujući nepokolebljivo samopouzdanje. – Ne smetaju mi. nikad. Kao majka mojoj ćerki uvek ću je podržati u svakoj situaciji – rekao je Stefan Durić Rasta.

Preporučujemo