Miljana Kecmanović posjeduje u suvlasništvu oko 200 kvadratnih metara vrijednog prostora isključivo na Vračaru i Zvezdari, prvenstveno iz oblasti nekretnina.

Dok su roditelji ubijene djece obuzimani tugom zbog tragičnog gubitka svojih najmilijih, koji su stradali u pucnjavi njihovog školskog druga Koste Kecmanovića 3. maja u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar”, njegova majka Miljana bila je primarna briga očuvanje njezine imovine.

Iako točna vrijednost njezinih nekretnina varira, vrlo je vjerojatno da njezino vlasništvo ili suvlasništvo samo na tri stana u Beogradu prema trenutnim tržišnim tečajevima iznosi oko milijun eura.

Usred tjeskobe roditelja žrtava, koji su očekivali gestu suosjećanja Kostinih roditelja, oni su se umjesto toga suočili s pokušajem izbjegavanja odgovornosti za besprimjerno nedjelo.

Istovremeno, Kecmanovići su na brzinu osmislili sumnjivu strategiju očuvanja svoje imovine, pa se sumnjalo kako su Miljana, docentica i sudski vještak, i Vladimir, radiolog, došli do takvog bogatstva.

Njihov glavni fokus bio je na karijeri i društvenom položaju, što je uključivalo stjecanje imovine i prestižnih titula. To je bilo vidljivo čak i tijekom njihove interakcije sa školom, gdje su tražili poseban tretman.

Preporučujemo