Miljana Kecmanović marljivo šalje paket u bolnicu u kojoj se trenutno nalazi njen sin koji je počinio gnusan čin. Majka ubojice Koste Kecmanovića, Miljana Kecmanović ne smije imati nikakve kontakte sa sinom zbog sudskog postupka koji je u tijeku i bojazni da može utjecati na njega.

Iako je Kosta svjedok u postupku koji se tiče oca i majke, ne pokazuje truda da uspostavi komunikaciju s njom. Naime, Miljana na sedmičnoj bazi vrijedno šalje paket na Kliniku za neurologiju i psihijatriju za djecu i omladinu.

Upravo je na toj klinici Kosta, 3. maja prošle godine, tragično počinio nasilnički pohod u kojem je poginulo devet osoba, među kojima su bili njegovi kolege učenici i školski čuvari.

Unatoč zločinu koji je počinio Kosta, njegova majka ostaje nepokolebljiva u svojoj predanosti njegovom obrazovanju, što pokazuje svojim tjednim činom slanja paketa sa školskim knjigama.

Svaki tjedan, bez greške, Kosta željno iščekuje pristizanje pozamašnog paketa. Unutra, zna da će pronaći istu stvar – zbirku knjiga posebno skrojenih za njegove obrazovne potrebe.

Miljana, njegova nepokolebljiva podrška, brine se da on ima sve što je potrebno da briljira na svojim online satovima. Za nju je jedini prioritet njegov akademski uspjeh, te teži ni manje ni više nego iznimnim ocjenama. Ta ambicija, prema pouzdanom izvoru, graniči s opsesijom.

Preporučujemo