O Kaći Živković uvijek ima neka nova informacija, a to i nije teško, jer je na svom Instagram nalogu i više nego aktivna. Međutim, u posljednje vrijeme ni tamo je nešto nema previše, a onda je kao grom iz vedra neba odjeknula vijest da je Katarina Živković u drugom stanju. Međutim, sada se nameće pitanje, ako je sve to istina, ko je otac? Sada je odlučila za jedan srpski portal da otvori dušu i na tu temu.

Prema pisanju domaćih medija, postoje naznake da je pjevačica Katarina Živković trenutno na drugom mjestu te da je navodno u petom mjesecu trudnoće. Katarina je u privrženoj vezi s osobom koju ne želi javno iznositi, a veza je od velike važnosti, kako je i sama Kaća nedavno spomenula.

Izražavajući svoju duboku privrženost, Živković je oduševljeno izjavila: “Pronašla sam ljubav, i to obostrano, s izuzetnim čovjekom za kojeg s pouzdanjem mogu reći da je osoba koju cijenim iznad svih drugih. On nije samo moja stijena, već i moja vodilja.” U nastavku se zahvalila rekavši: “Od njega sam stekla ogromno znanje, a učenje i dalje traje. Presretna sam što ga imam uz sebe”, zaključila je pobjednica realityja “Farma” u razgovoru za ” Veličanstven”.

S druge strane, osobe koje žive u njezinoj blizini tvrde da se povremeno viđa neidentificirani muškarac.

Prema riječima mještanke Nikole, koja živi u blizini Kačine zgrade, ona se aktivno bavi poslom i često ima nastupe. No, čini se da se namjerno udaljila od javnosti i medija. S obzirom na to da je mlada ušla u sfere estrade, čini se da joj je to dosadilo. Nikola otkriva kako je izrazila nezadovoljstvo funkcioniranjem branše, posebice nerazmjernim udjelom profita producentskih kuća i menadžera u odnosu na same umjetnike. Nikola se rado prisjeća slušanja njezine glazbe s prijateljima na beogradskim splavovima jer uvijek stvara živu i ugodnu atmosferu. Naime, susjedi su primijetili da su rolete u njenom stanu često zatvorene.

Susjeda Dana nagađa da dotična žena vjerojatno radi noću, a spava danju, što bi objasnilo njezinu naviku spuštanja roleta kako bi spriječila neželjeno svjetlo da joj ometa san. Dana priznaje izazove koji nastaju kada je nečiji prirodni bioritam poremećen, što otežava optimalno funkcioniranje tijekom dana. Nedavno je Dana primijetila da žena izgleda osjetno mršavija, ali još uvijek ugodnog izgleda. Priča se da ima dečka koji je često posjećuje navečer, kako su prenijele Danine kćeri, iako Dana sama nije svjedočila tim posjetima iz prve ruke.

Ovu priču potvrdilo je više susjeda koji su potvrdili da je pjevačica u romantičnoj vezi s nešto starijim gospodinom.

U prošlosti smo ga rijetko viđali, no posljednjih mjeseci sve se češće pojavljuje. Obično dolazi u večernjim satima, parkira vozilo u blizini i često ostaje do jutra. Ne viđamo ga ni danju, pa je za pretpostaviti da ni tada ne dolazi. Čini se nešto stariji od nje, visok je i mišićav. Kad god prošeta ulicom, za njim se vuče oblak mirisa”, ispričao je mladić zaposlen u obližnjoj pekari. Zanimljivo, pjevačica Katarina Živković svoje stavove uporno iznosi u javnosti, zbog čega je česta meta kritika. I dok se mnoge javne osobe trude biti diplomatske i izbjegavaju se izjašnjavati o određenim temama, Katarina Živković se ne pridržava tog pristupa, zbog čega se, kako objašnjava, razočarala u mnoge svoje kolege.

U brojnim sam se slučajevima razočarala dok sam stajao na čelu, braneći svoju djelatnost i zalažući se za pravdu u ime ranjivih. Začudo, upravo u tim trenucima dobila sam podršku u vidu privatnih SMS poruka od kolega i drugih javnih osoba. Iako sam očekivala njihovo javno priznanje, objasnili su da ne mogu otvoreno komentirati zbog mogućih posljedica poput zabrane televizijskog gostovanja ili isključenja iz emisija. Međutim, njihova skrivena podrška za mene nije imala nikakav značaj. Unatoč negativnim komentarima i kritikama, ostala sam otporna i netaknuta. Čini se da se mnoge javne osobe oklijevaju uključiti u neke stvari iz straha i želje da zadrže pozitivan imidž, a da se ne suoče s uvredama. Iako se suzdržavam od prosuđivanja, odlučujem ne slijediti njihov primjer. Slijedom toga, spreman sam snositi posljedice jer ne smatram da su moji postupci štetni.

Kaća je otkrila kako se kroz život sama borila za svoja postignuća. “Nikakve milostinje u životu nisam dobio, u svemu sam ustrajao uz podršku roditelja i njihovu nepokolebljivu ljubav. Čudno je nemati naklonosti prema rodnom kraju, ali iznad svega cijenim svoju obitelj i osjećaj nedužnosti. nikome. Moja savjest i integritet ostaju neokaljani i ne postoji prepreka koja može spriječiti moj napredak,” zaključila je.

Preporučujemo