Kim Kardashian je postala predmet razgovora nakon što se na TikToku “izblamirala” zbog svoje greške u prepoznavanju zastave Palestine, umesto toga je pomešala sa zastavom Brazila.Ovaj incident se dogodio tokom njenog live videa sa desetogodišnjom ćerkom Nort Vest, dok su se družile sa svojim obožavaocima i odgovarale na pitanja. S obzirom na trenutne tenzije na Bliskom istoku, gledaoci su slali palestinsku zastavu u znak solidarnosti sa civilima pogođenim sukobom u Gazi. Međutim, Kim je netačno identifikovala zastavu kao brazilsku, a to je primetila Nort.

Njena greška brzo se proširila na društvenim mrežama, izazivajući širok spektar reakcija. Neki su izrazili zaprepašćenje zbog njenog neznanja, dok su drugi sugerisali da je možda namerno izrekla pogrešan odgovor kako bi sačuvala svoju ćerku od surovih realnosti sukoba na Bliskom istoku.Dok se trenutni sukob na Bliskom istoku intenzivira i privlači pažnju svjetske javnosti, mnogi su izrazili svoju solidarnost s civilima u Gazi slanjem palestinske zastave tokom Kiminog live videa.

Na snimku koji se brzo proširio društvenim mrežama, Kim se suočila s neželjenim trenutkom kada je njena desetogodišnja ćerka, North West, primetila grešku. Pitala je Kim: “Kakva je to zastava?” Na to je Kim odgovorila samouvereno, ali netačno: “To je Brazil. Odatle je Neymar, jer trenutno pričamo o fudbalskim stvarima.”

Ova situacija izazvala je različite reakcije i komentare na društvenim mrežama. Neki su je kritikovali zbog nedostatka znanja, dok su drugi sugerisali da je možda namjerno izrekla netačan odgovor kako bi sačuvala svoju ćerku od teških realnosti sukoba na Bliskom istoku.Nezavisno od motivacije, ovaj incident nas podseća na važnost razumevanja svjetskih događaja, čak i za poznate ličnosti i njihovu decu. Kim Kardashianov trenutak neznanja može poslužiti kao podsetnik svima da se obrazuju o globalnim dešavanjima i budu svesni njihove složenosti.

Preporučujemo