Karleuša uživa u drugom ovogodišnjem posjetu Dubaiju, omiljenom odredištu za odmor i shopping. Nakon sunčanja na obali, Jelena je svoje društvo otpratila u jedan vrhunski restoran u Dubaiju, gdje je dočekala ekstravagantan doček mještana i neočekivanu čast.

Kako se ručak bližio kraju, mještani su Jeleni darivali krišku svoje poznate torte na kojoj je pisalo: “JK Queen”. Kako bi obilježila ovaj poseban događaj, pjevačica se odlučila za izuzetnu haljinu do poda ukrašenu naramenicama:

Njezin komplet nadopunili su privlačne naušnice u obliku morske zvijezde i torbica u obliku bisera. Cijeli ansambl podigao je na nove visine blistavi nakit “Cartier” i “Van Cleef  Arpels”, procijenjen na nevjerojatnih 21.800 eura.

Samo da znate, Karleuša trenutno uživa u zasluženom odmoru u Dubaiju u društvu svojih prijatelja i kolega. Ovo joj nije prvi posjet gradu; zapravo, posjećuje ga svake godine, ponekad čak i više puta.

Kao i na prethodnim putovanjima, Jelena boravi u jednom od najluksuznijih hotela u Emiratima, mjestu gdje se osjeća potpuno opušteno. U ovom objektu s pet zvjezdica, kako stoji na njihovoj službenoj stranici, za boravak od deset noćenja potrebno je izdvojiti minimalno milijun dinara.

U ovu sumu su uključeni porezi i takse, koje samo iznose oko 240.000 dinara. Poznati sadržaji hotela uključuju privatnu plažu, suvremene sobe opremljene vrhunskom tehnologijom, luksuzni spa centar i svjetski priznate restorane koji nude raznoliku ponudu jela.

Preporučujemo