U utorak, 26. marta, u Banjskom polju kod Bora nestala je dvogodišnja Danka Ilić. Potraga za njom je u tijeku, a kao rezultat toga prvi put je aktiviran sustav “Pronađi me”, osmišljen za lociranje nestale djece.

Ujedinjenim snagama cijeli srpski narod se mobilizirao da brzo pronađe dvogodišnju djevojčicu, što je rezultiralo pojavom brojnih poznatih pojedinaca koji su ponudili svoju pomoć.

Jelena Karleuša se obratila svojim Instagram pratiteljima, zajednici od preko dva milijuna ljudi, pozivajući ih da kontaktiraju vlasti ako posjeduju bilo kakve relevantne informacije.

Sada je još jednom iznijela svoje mišljenje o tome. Karleuša je izrazila želju da se sastane s roditeljima otete djevojčice, ističući da joj je potrebno samo ograničeno vrijeme, odnosno jedan sat:

Miloš i Ivana Ilić, roditelji dvogodišnje djevojčice Danke Ilić, čiji je nestanak prijavljen prije nekoliko dana, prisutni su već nekoliko dana u policiji.

Njihova prisutnost ključna je istražiteljima za prikupljanje informacija o događajima koji su se zbili tog kobnog dana. Osim toga, jučer je rađena i rekonstrukcija kretanja, navode izvori.

Preporučujemo