Nakon građanske zajednice u petak, Ivan Marinković i njegova voljena Jelena juče su odlučili da organizuju veličanstveno svadbeno slavlje, obavijeni u zagrljaju svojih najdražih i najdražih prijatelja. Miljana Kulić je svojim prisustvom uljepšala Šiša bar, spremna da svojim pronicljivim zapažanjima voditelju Darku Tanasijeviću podari bezbroj aktuelnosti. Nalazim se u neobičnom stanju, čeznem za prisustvom mog voljenog Željka.

 

Miljana je pretpostavila da je osnovni uzrok u vašem upitu o Ivanovim bračnim izgledima. Da razbije svaku daljnju sumnju, Darko je potvrdio da je zaista stupio u brak. Nažalost, činilo se da je izgubio interesovanje za sina, zbog čega se Miljana osećala obeshrabreno i razočarano. Nije Ivanova svadba izmamila suze na oči, već okolnosti pod kojima je Željko radio.

 

 

 

 

 

Sada shvatam da sam  pogrešila u svojim očekivanjima od Bebice, posebno s obzirom na njegovo nepoštovanje prema sopstvenim roditeljima. Izgleda da nije imao kuda da se obrati, pa je potražio utočište kod mene – kako je pronicljivo istakla Miljana. Darko je pitao izaziva li vas tjeskobu kada pojedinci insinuiraju da je vaša nevolja posljedica nepažnje koju vam je on poklanjao, dok on svojim prisustvom rasipa druge mlade dame.

 

Bebicu sam svim srcem prigrlila u svoj život, nudeći nepokolebljivu podršku i društvo. Međutim, na moju užasnutost, svjedočio sam kako se ponaša lažno, šireći neistine i o mojoj dragoj porodici i o sebi. Zbunjuje me da bi se pojedinci kao što su Ivan i Bebica, koje sam nekada veoma cenio, ponašali. Ovo razumijevanje mogu pripisati samo Zolinoj mladalačkoj naivnosti, jer je možda bio zaveden u svojim uvjerenjima o vlastitoj važnosti. Zaista je zabrinjavajuće da su pojedinci koji imaju odgovornost njegovanja mladih života naizgled nesvjesni važnosti pravilnog ponašanja. Ovaj nesrećni razvoj događaja ostavio me je potpuno dezorijentisano i zbunjeno, kako je Miljana elokventno izrazila.

 

 

 

 

 

 

 

Preporučujemo