Proslavljena pop pevačica Kaya Ostojić neustrašivo je prihvatila majčinstvo u najnježnijoj dobi, čime je zapalila burno poglavlje u svom životu. Zanimljivo, samo šest mjeseci nakon porođaja, hrabro je raskinula brak sa svojim bivšim supružnikom, prkoseći svim očekivanjima da će njihova tinejdžerska ljubav izdržati test vremena. Ipak, bez znanja Kaje, njena bračna veza brzo bi se raspala. Sa nepunih 18 godina, našla se da nosi dete svog tadašnjeg partnera Nikole Dragojlovića, uprkos negodovanju roditelja prema njihovoj vezi.

 

 

Ova prekretnica u njenom životu imala je značajan uticaj na njen lični i profesionalni život. Kaja se priseća: „Nisam se plašila kada sam saznala da sam trudna, iako sam bila još mlada. Ni Nikola se nije plašio. Oboje smo bili ushićeni i osećali smo da se volimo i da ćemo zadržati bebu i venčati se.” Međutim, moji roditelji su imali velika očekivanja, pa ih je vest o mojoj trudnoći šokirala. I oni su bili protiv moje veze sa Nikolom. postupci su im uzrokovali bol i ljutnju, ali sam od tada shvatio njihovu perspektivu.

 

Konkretno, da se moja ćerka ponaša slično, ja bih samouvereno odgovorila na isti način – kako je pevačica otkrila za “Hit Informer”. Potom je pevačica sklopila još dva braka, prvo sa Urošem Duvnjakom, istaknutim košarkašem, a potom i sa renomiranim di-džejem Juniorom Džekom.

 

Međutim, njene česte rasprave o majčinstvu, praćene blistavim osmehom, postavljaju pitanje da li želi da ponovo prihvati divnu ulogu majke. Možda nam njena posljednja objava na “Instagramu” pruža dugo očekivani odgovor. Fotografija bilježi kako blista od radosti dok ljulja bebu, sugerirajući da ili uživa u dragocjenim trenucima u svojoj trenutnoj ulozi majke ili razmišlja o budućim planovima za proširenje porodice.

Preporučujemo