KADA SVI KOMADIĆI ZAGONETKE PADE NA PRAVA MJESTA ZA DEKI, ON NEĆE VIŠE DOŽIVLJAVATI STRAH NI tjeskobu! Saša Matić: Da bih nagovorio svoju ćerku da pozira za fotografisanje, morao sam da je NAMAŽEM POKLONIMA i nagradama. Tokom leta, Saša Matić, renomirani pevač, posvećuje vreme marljivom radu. Prije jednog od njegovih dugo očekivanih koncerata, imali smo priliku da se sretnemo i razgovaramo s njim.

 

Prema rečima njegovog brata Dejana, tek nakon što je postao otac primetio je značajnu promenu u držanju, jer je postao rezervisaniji i oprezniji u svojim postupcima. Temu djece rijetko pominjem u razgovoru. Iz nekog razloga imam tendenciju da izbjegavam razgovore o ovom aspektu svog života, možda zato što to često dovodi do spoznaje da sam ja jedini među svojim poznanicima koji ima djecu.

 

 

Ponekad se osećam otuđeno kada shvatim da niko drugi ne može da se suoči sa radostima i izazovima roditeljstva. Međutim, moram priznati da moja supruga igra ključnu ulogu u osiguravanju da sve što se tiče naše djece bude dobro zbrinuto. Uz njenu podršku i posvećenost, nemamo čega da se plašimo ili brinemo na našem putu kao roditelji. Matić je izrazio ove osjećaje, ističući važnost stavljanja stvari u perspektivu. Kada sve dođe na svoje mjesto za Dekija, on više neće gajiti strahove ili nesigurnosti.

 

Prema rečima Saše Matića, morao je da primeni strategiju da svoju ćerku stimuliše poklonima kako bi je nagovorio da učestvuje na foto sesijama. Porodica nije morala da donosi mnogo odluka u vezi sa svojim prisustvom u medijima jer su svoju decu namerno držali podalje od pažnje. Kada su bila mlađa, deca nisu baš volela da se fotografišu, pa je Saša morao da ih uslovljava obećanjima neodređenih nagrada samo da bi snimio samo dve slike.

Preporučujemo