Voditeljka Jovana Jeremić otkrila je neispričani narativ događaja koji su se odigrali iza scene tokom njenog neočekivanog otpuštanja sa RTS-a. Tokom prezentacije, sagovornik je otkrio da je ona jedna od 17.000 mladih koji su učestvovali na takmičenju koje vodi RTS i da je izašla kao pobednica.. Međutim, u mraku se pojavio tračak nade kada sam dobio vest da sam među retkim srećnicima koji su prošli na rigoroznom konkursu RTS-a pod nazivom „100 mladih stručnjaka za 21. vek“.

 

Dok su se mnogi nadobudni takmičari nadali da će ih otkriti proslavljeni Milomir Marić, sudbina je za mene imala drugačiji plan. Upravo je pokojni Aleksandar Tijanić, izuzetan pojedinac koji je posedovao oštroumno oko za talenat, uočio moj potencijal među zapanjujućom grupom od 17.000 mladih ljudi.

 

 

Njegovo pronicljivo rasuđivanje i vjerovanje u moje sposobnosti potaknuli su me prema ovoj prilici koja će promijeniti život. U zaključku, Jovanino putovanje od dubina depresije do vrhova uspeha svedoči o moći istrajnosti i transformativnom uticaju prepoznavanja. Služi kao podsjetnik da je ponekad potrebna samo jedna osoba da vjeruje u naše sposobnosti i da nam pruži priliku koja može zauvijek promijeniti putanju naših života. Razmišljajući o ovom transformativnom iskustvu, Jovana se zahvaljuje na priznanju koje je dobila i na vratima koja joj je ono otvorilo u životu.

 

 

Šta god ko pričao o Olji, zauvek ću pamtiti vreme kada me je RTS izneverio posle Tijanićeve smrti. Olja me je primila raširenih ruku u kabinet i čak je otišla toliko daleko da je izjavila: “Ova mala će biti zvijezda”. Samo su Olja i Tijanić bili uz mene u tom teškom periodu. Znala sam da idu sa političarima i da ja, koja sam završila pravni fakultet i imala prosek 9,6, sedim kod kuće i imam krizu jer nemam posao – rekla je ona u emisiji „Balkan info“. na Youtube-u.

Preporučujemo