Voditeljica Pink televizije Jovana Jeremić slovi za jednu od najatraktivnijih figura u domaćoj javnosti, au javnosti se ne prestaje pričati o njenoj tvrdnji da bi njezin suprug trebao kupiti sat Rolex i stan.

Govornica je kroz prezentaciju dosljedno isticala svoju sklonost vrijednim, ali praktičnim darovima, a njezine težnje za budućnošću samo su ojačale otkako je ušla u vezu s poduzetnikom Draganom Stankovićem.

Jovanini najbliži prijatelji, kao i “kralj hljeba”, poznati su po tome što je često obasipaju raskošnim darovima. Ova činjenica služi kao dodatni dokaz u prilog njezinoj nedavnoj izjavi.

Jovana je ovih dana ostvarila još jednu stavku na listi svojih želja, a njome se odlučila otvoreno pohvaliti. Na zaprepaštenje mnogih, najbolja prijateljica poklonila joj je ekstravagantni sat.

U opisu svoje objave Jovana je ponosno podijelila da je uspješno ostvarila sve što je zacrtalo u prethodnom planu: osigurala si stan u centru Beograda, nabavila najnoviji automobil, pa čak i dobila Rolex sat. Pogledajte objavu:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JOVANA JEREMIC (@jeremicjovana)

Preporučujemo