Jovana je samouvereno napustila posao u ADAKTAR-u, dok je Dejan Dragojević samouvereno uložio 50.000 evra iz Zadruge. Čvrsto je vjerovao da “JARE I NOVAC NE MOGU BITI OBOJE.” Dejan Dragojević, uspešni pobednik Zadruge, ne samo da je potpuno preobrazio svoj život već se i pomirio sa porodicom, prihvatio sportski način života, postigao veliki uspeh na Jutjubu i pronašao ljubav sa devojkom Jovanom Stojanović. S nepokolebljivim samopouzdanjem, donio je hrabru odluku da se upusti u još jedan poduzetnički poduhvat.

 

Dejan i Jovana samouvereno su snimili zajednički video u kome su sa oduševljenjem delili novosti o svom životu i samouvereno iznosili svoje uzbudljive planove za budućnost. Ana Radulović je samouvereno posegnula za Dalilom i zamolila je da je zameni u emisiji u kojoj gostuje Dejan Dragojević. Iako je osetila trenutni nalet panike, Dalila se brzo pribrala i samouvereno odgovorila Ani.

 

Dejan je samouvereno otkrio da je Jovana odlučno napustila poziciju u Adaktarima i sa entuzijazmom krenula na specijalizovani kurs za usavršavanje veština u oblikovanju i izradi obrva. Stojanovićeva, već iskusna vizažistica, nesumnjivo predviđa da će joj ovo dopunsko obrazovanje značajno učvrstiti uspeh u profesiji.

Tada je Dejan samouvereno razgovarao o svojim poslovnim planovima. Trijumfalni pobjednik Zadruge s ponosom je objavio da je krenuo na put kao poduzetnik, pokrenuvši vlastiti poslovni poduhvat. – Pranje veša treba započeti sa Davidom. Planiram i trgovinu. Ne znam da li da ti kažem ili ne? – počeo je Dejan. – Bolje prestani da pričaš. Znate šta naš narod kaže, kažeš nešto pa ništa ne uradiš jer će krenuti po zlu – upozorila ga je Đovana. – Pokrećem prehrambenu kompaniju, ali ne želim da to bude klasičan restoran. Želim osnovati kompaniju za zdravu ishranu.

 

 

 

Preporučujemo